Șefii lui PSG au de rezolvat 2 probleme foarte delicate în următoarea perioadă, deoarece principalii 2 jucători, Mbappe și Neymar, vor intra din vara viitoare în ultimul an de contract. După ce Mbappe i-a anunțat pe șefii de pe Parc de Princes că își dorește să plece, rămânerea lui Neymar ar fi o condiție esențială pentru ca echipa să rămână în continuare o adevărată forță în Europa.
În urmă cu un an, zvonurile despre reîntoarcerea lui Neymar la Barcelona se întețiseră, dar performanța de a juca finala Champions League în sezonul precedent a schimbat puțin lucrurile. Neymar își dorește să câștige din nou Champions League și să ia măcar odată Balonul de Aur, iar brazilianul și-a dat seama că acest lucru este posibil și cu PSG, deci ar putea accepta să continue în Franța și din 2022, an în care actualul contract va expira.
În plus, majoritatea echipelor mari de pe continent au probleme financiare, Barceolona fiind printre cele mai afectate, deci e greu de crezut că se va găsi o echipă care să-și permită să-l plătească pe Neymar. În aceste condiții, sunt șanse mari ca brazilianul să rămână în capitala Franței.
Cupa Mondială FIFA
Fanii de la Mondial, induși în eroare de "Fake Neymar", omul care seamănă leit cu starul Selecao
IERI LA 19:38

Neymar vrea contract pe 5 ani și salariu de 36 de milioane de €/sezon

Mementan, Neymar are un salariu uriaș, 36 de milioane de € pe sezon. Jurnaliștii de la Bild scriu că oficialii celor de la PSG au demarat deja discuții cu brazilianul pentru o nouă înțelegere, dar pretențiile acestuia nu au fost deocamdată acceptate. Mai exact, Neymar solicită un nou contract pe 5 sezoane, cu același salariu pe care îl câștigă în prezent. Asta ar însemna ca PSG să scoată din buzunar 180 de milioane de € în perioada 2022-2027 pentru salariul brazilianului.
Evident, prioritatea numărul 1 pentru board-ul francezilor o reprezintă convingerea lui Mbappe să rămână la club, astfel că situația lui Neymar se va clarifica după rezolvarea cazului Mbappe.
Cel mai probabil, dacă îl vor pierde pe Mbappe, parizienii vor face tot posibilul să îi satisfacă pretențiile lui Neymar, pentru a rămâne măcar cu unul dintre cele 2 superstaruri ale fotbalului mondial.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Tite a oferit ultimele detalii despre starea lui Neymar și Danilo, ambii accidentați
27/11/2022 LA 15:08
Cupa Mondială FIFA
Neymar le-a arătat fanilor cum arată glezna sa, după accidentarea suferită în meciul cu Serbia
26/11/2022 LA 19:46