Neymar, unul dintre cel mai bine plătiți sportivi din lume, a primit în primă fază acceptul din partea autorităților statului și ar fi urmat să primească cei 100 de euro oferiți persoanelor grav afectate din punct de vedere financiar, în perioada pandemiei. Potrivit UOL.com, starul lui PSG ar fi victima unui furt de identitate.
Sursa citată susține că numele, data nașterii și cardul său de identitate au fost utilizate pentru înregistrarea în programul de ajutor social. Autoritățile au revenit asupra cazului respectiv și l-au evaluat atent, urmând să fie anulat în cea mai scurtă perioadă.

Neymar, inclus în programul de ajutor social

Fotbal
Forster, parada sezonului, în fața lui Sterling, în Southampton - City
ACUM 32 MINUTE
Mai multe persoane din anturajul lui Neymar au declarat că atacantul "n-a aplicat vreodată pentru acest beneficiu și nici nu știe cine ar fi putut să facă acest lucru". Evident, starul brazilian nu se încadrează în categoria oamenilor aflați în dificultate. În ultimul an, Neymar a avut venituri de 85 milioane de euro. Mai mult, atacantul deține în continuare recordul pentru cel mai scump transfer realizat în istoria fotbalului: 222 de milioane de euro.
Programul de ajutor social se adresează persoanelor care și-au pierdut locul de muncă și veniturile în timpul pandemiei. Brazilia este a 3-a cea mai afectată țară din lume din cauza coronavirusului, având peste 34.000 de decese, la ora actuală.
https://i.eurosport.com/2020/06/04/2828133.jpg
Premier League
Eveniment rar pe un stadion de fotbal. Meci din Premier League, întrerupt din cauza unei drone!
ACUM O ORĂ
Fotbal
Golul marcat de Rashford în ultimul minut al duelului cu West Ham! Reușita, extrem de controversată
ACUM 2 ORE