Julien Luarens este jurnalistul de la cotidianul Le Parisien care a anunțat faptul că reîntoarcerea lui Neymar pe Camp Nou a intrat în linie dreaptă. Avocații celor două cluburi discută deja detaliile. PSG poate încasa însă doar 150 de milioane pentru brazilian, cu 72 mai puțin decât a plătit în urmă cu 3 ani pentru aducerea sa de la Barcelona.
Messi este unul dintre marii admiratori ai lui Neymar, iar un transfer îm vară ar reprezenta un lucru pe care superstarul argentinian al Barcelonei a spus de mai multe ori că îl dorește.
Fotbal
Pochettino, pus la zid: "Ar fi o nebunie să fi vrut să îi demonstreze asta lui Messi"
ACUM 3 ORE
https://i.eurosport.com/2020/03/04/2789123.jpg
Revenirea în Catalunya a lui Neymar reprezintă însă și o indicație clară că Mbappe rămăne la PSG. Florentino Perez este unul dintre fanii francezului, iar Realul a pregătit un asalt în vara viitoare pentru aducerea lui Mbappe la Madrid.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Reacția lui Pochettino, după ce Messi a refuzat să îi strângă mâna la schimbare. Anunțul făcut
IERI LA 04:36
Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
17/09/2021 LA 11:57