Mutată din Columbia și Argentina, din cauza coronavirus, Copa America a început aseară în Brazilia, țară care a raportat 480.000 de morți din cauza COVID-19.
Favorita, Brazilia, nu a avut emoții contra Venezuelei, națională care nu a putut alcătui nici pe departe cel mai bun prim "11", din cauza cazurilor de COVID-19 din lot. Scorul a fost deschis de Marquinhos, în minutul 23, pentru ca în repriza a doua să iasă la rampă alt jucător de la PSG, Neymar.

Neymar, un nou meci magic pentru Brazilia, la Copa America

Ligue 1
Mbappe, criticat dur pentru că îl copiază pe Messi în sens negativ: "Sunt frustrat când îl urmăresc"
ACUM 11 ORE
Marele star al naționalei Braziliei a înscris din penalty, în minutul 64, pentru ca în final (minutul 89) să dea o pasă decisivă pentru "Gabigol" Barbosa.
Neymar a ajuns la 47 de assisturi și l-a egalat pe legendarul Pele în topul celor mai buni pasatori din istoria naționalei.
Neymar a ajuns, la 29 de ani, la 67 de goluri în tricoul naționalei "carioca". El e la doar 10 reușite distanță de recordul all-time al lui Pele, care a punctat de 77 de ori pentru cea mai titrată națională din istoria fotbalului.
Grație succesului de aseară, Brazilia s-a instalat pe locuol întâi în grupa B, urmând probabil să se lupte pentru supremație contra Columbiei. Cuadrado&Co s-au impus la limită, 1-0, în duelul cu Ecuadorul.
În această noapte intră în scenă cealaltă mare favorită a competiției, Argentina, formația lui Messi urmând a întâlni Chile.
Ligue 1
Condiția pusă de Zidane. Pe cine trebuie să dea afară PSG, pentru ca francezul să semneze
ACUM 18 ORE
UEFA Europa Conference League
Randers - CFR Cluj 2-1! Campioana României este eliminată din Conference League
IERI LA 12:58