Mutată din Columbia și Argentina, din cauza coronavirus, Copa America a început aseară în Brazilia, țară care a raportat 480.000 de morți din cauza COVID-19.
Favorita, Brazilia, nu a avut emoții contra Venezuelei, națională care nu a putut alcătui nici pe departe cel mai bun prim "11", din cauza cazurilor de COVID-19 din lot. Scorul a fost deschis de Marquinhos, în minutul 23, pentru ca în repriza a doua să iasă la rampă alt jucător de la PSG, Neymar.

Neymar, un nou meci magic pentru Brazilia, la Copa America

Cupa Mondială FIFA
"Am crezut că Messi e cel mai bun, dar Mbappe a fost devastator!" Plusul arătat de francez la CM
ACUM 3 ORE
Marele star al naționalei Braziliei a înscris din penalty, în minutul 64, pentru ca în final (minutul 89) să dea o pasă decisivă pentru "Gabigol" Barbosa.
Neymar a ajuns la 47 de assisturi și l-a egalat pe legendarul Pele în topul celor mai buni pasatori din istoria naționalei.
Neymar a ajuns, la 29 de ani, la 67 de goluri în tricoul naționalei "carioca". El e la doar 10 reușite distanță de recordul all-time al lui Pele, care a punctat de 77 de ori pentru cea mai titrată națională din istoria fotbalului.
Grație succesului de aseară, Brazilia s-a instalat pe locuol întâi în grupa B, urmând probabil să se lupte pentru supremație contra Columbiei. Cuadrado&Co s-au impus la limită, 1-0, în duelul cu Ecuadorul.
În această noapte intră în scenă cealaltă mare favorită a competiției, Argentina, formația lui Messi urmând a întâlni Chile.
Cupa Mondială FIFA
Veste uriașă pentru fanii Braziliei! Neymar a revenit la antrenamente și ar putea juca în optimi
ACUM O ZI
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
ACUM O ZI