„Mai tehnici decât mine? Nu știu dacă pot răspunde la asta, cu toată modestia din lume, mă consider unul dintre cei mai tehnici jucători din fotbalul de astăzi. Dar aș spune Messi, un jucător cu care mi-ar plăcea să mai joc, este numărul 1, cel mai bun dintre toți. Orice club, orice jucător îl iubește, toată lumea vrea să joace alături de el.
Pe lângă Messi, Hazard, De Bruyne și Verratti. Îmi lipsește unul, corect? Thiago”, a declarat Neymar pentru Oh My Goal, citați de Gazeta Sporturilor.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 3 MINUTE
Adus cu 222 de milioane de euro de la Barcelona în 2017-2018 - cel mai scump transfer din istorie -, Neymar a fost implicat în 84 de goluri în 67 de partide pentru PSG, doar în Ligue 1. El a punctat de 54 de ori, oferind 30 de pase decisive colegilor.

CONTRACT URIAȘ PENTRU NEYMAR, LA PSG

Nasser Al Khelaifi l-a convins pe brazilian să semneze un contract care-l va ține în Franța până în 2025. Salariul va fi, potrivit L'Equipe, de 30 de milioane de euro/an, net. În plus, există o serie de bonusuri, în funcție de performanțe, cea mai consistentă fiind legată, evident, de cucerirea Ligii Campionilor.
"E o mare plăcere să îmi prelungesc aventura la PSG și sunt foarte fericit la Peris. E o reală onoare să fac parte din această echipă. Aici am crescut ca persoană, dar și ca jucător. Așa că sunt foarte fericit să semnez un nou contract și sper să câștig o mulțime de alte trofee aici", a spus Neymar, după ce și-a pus semnătura pe noua înțelegere.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 44 MINUTE
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
ACUM 3 ORE