Echipa pregătită de Daniel Pancu a adunat 35 de puncte în 20 de partide. 10 victorii, cinci egaluri și cinci înfrângeri sunt cifrele giuleștenilor la finalul anului 2019. După mai multe zvonuri conform cărora Mircea Lucescu ar urma la Rapid, pe o poziție de antrenor sau de consilier al antrenorului Pancu, Dan Tudorache a clarificat situația. Primarul sectorului 1 și investitorul clubului Rapid susține că "Il Luce" va primi un post important în cadrul echipei, diferit de cele două despre care s-a vorbit în presă:
"Mircea Lucescu va veni la Rapid, dar nu pe postul de consilier al lui Daniel Pancu. Și nici ca antrenor, cum s-a tot vorbit în ultima vreme. Pancu va rămâne în continuare pe bancă. Momentan nu am hotărât care va fi rolul domnului Lucescu, vom discuta cu el în perioada următoare. Acum se află în spital, n-a fost nici la petrecerea echipei de ieri. Până va reîncepe campionatul, vom ști exact poziția sa la club. Lucrurile s-au relaxat total la echipă, relația mea cu Daniel Pancu este foarte bună. Oricum, eu nu vreau să mai intru în discuții conflictuale, mă ocup doar de stadion și administrație.", a declarat Dan Tudorache pentru Eurosport.
https://i.eurosport.com/2019/12/09/2733259.jpg
Cupa Mondială FIFA
Succesul de la Copa America l-a eliberat pe Messi: "Leo este fericit. Copa America i-a dat viață"
ACUM 26 MINUTE
Fostul tehnician al celor de la Inter, Galatasaray și Șahtior a fost prezent la majoritatea meciurilor echipei giuleștene din Liga 2. Mircea Lucescu și-a pus amprenta în istoria Rapidului ca antrenor, pe vremea când reușea să câștige titlul de campion cu Rapid. Se întâmpla în 1999 și era al doilea titlu din istoria giuleștenilor, după cel obținut în 1967.
Fotbal
VIDEO | Amicalul Hearts - Almeria, întrerupt după o bătaie generală între jucători! "A fost iadul"
ACUM 30 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Tite, responsabil de accidentarea lui Gabriel Jesus? Cum se apără selecționerul
ACUM 40 MINUTE