Articol scris de Andrei Bobeică
Fundașul brazilian, Danilo, a vorbit despre colegul său "incredibil", așa cum l-a numit chiar el pe Cristiano. Danilo spune că CR7 e capabil să facă lucruri mari la cel mai înalt nivel săptămână de săptămână.
"Am jucat doi ani cu Cristiano la Real Madrid și acum la Juventus. Mulți îl văd de la distanță, eu am onoarea să fac parte din povestea lui. Să-l văd cum muncește zi de zi, cum marchează goluri și ambiția lui de a câștiga, e incredibil. El setează limitele. Cât timp va fi motivat, nu văd limite pentru el. Poate merge cât de departe vrea. Fizic, e incredibil, are 36 de ani și joacă în fiecare meci. El nu se odihnește și nici nu vrea să o facă. E unic!" a spus Danilo pentru Marca.
Romanian Liga I
Edi Iordănescu nu și-a menajat jucătorii nici după succesul cu Clinceni. Ce le-a reproșat antrenorul
ACUM 6 ORE

Cifre senzaționale pentru Cristiano la Juventus

Ronaldo a fost golgheterul lui Juventus în precedentele două sezoane și probabil că și în cel actual va fi cel mai bun marcator al echipei lui Andrea Pirlo.
Portughezul are 27 de goluri în 31 de meciuri în toate competițiile în acest sezon pentru Juventus. Cristiano a câștigat deja două titluri cu Juventus, dar el a fost adus la Torino pentru visul suprem, Champions League.
O ieșire prematură din competiție s-ar putea să-l facă pe Ronaldo să-și reevalueze viitorul la finalul sezonului, în ceea ce privește rămânerea sa în Serie A.
Romanian Liga I
FCSB a urcat pe podium în Liga 1, după o victorie cu Academica Clinceni
ACUM 7 ORE
Fotbal
Brentford - Liverpool 3-3. Rezumatul unei partide superbe. Jucătorii echipei gazdă s-au dăruit total
ACUM 8 ORE