În ultimele săptămâni în campionatele importante din Europa s-au făcut presiuni imense să se reia fotbalul, cluburile pierzând sume uriașe din drepturile tv.
Spania e cea mai afectată țară din Europa de coronavirus, dar Liga a întocmit un plan de reluare a campionatului, spre stupefacția multora. Printre cei mai vehemenți critici ai reînceperii sezonului se numără Fali Jimenez, fundașul de 26 de ani al liderului din liga a 2-a, Cadiz. Deși ar avea șansa să obțină promovarea în La Liga, unde se va întâlni cu foștii colegi de la Barcelona, apărătorul care nu a primit șanse pe Camp Nou e extrem de categoric în privința oportunității reluării campionatului.
"Mulțumesc lui Dumnezeu că fotbaliștii pot să mai trăiască niște luni fără să încaseze bani, până se descoperă un tratament pentru coronavirus! Însă ce fac ceilalți oameni? Prefer să mănânc o felie de pâine unsă cu ulei decât să mă pun în pericol, pe familia și pe colegii mei. Las testele pe care ar trebui să le fac altora ce au mai mare nevoie. Au ajuns banii mai importanți ca sănătatea? S-ajutăm cât putem de mult, va fi timp și pentru sport", a spus Fali pentru eldesmarque.com.
Fotbal
Răzvan Burleanu a explicat motivele pentru care Edi Iordănescu a fost numit selecționerul României
ACUM O ORĂ
Întrebat dacă miza promovării nu e suficient de puternică încât să își asume anumite riscuri, apărătorul a devenit și mai vehement.
"Nici pentru cinci miliarde nu-mi risc viața! Fotbalul a demonstrat solidaritate în această criză și cred că avem una dintre cele mai frumoase meserii. Sunt printre primii care vor să joace ceea ce a rămas din sezon, dar cum să reluăm fotbalul când avem 400 de decese zilnic?", a fost concluzia lui Fali.
Spania e cea mai afectată țară din Europa de coronavirus. Până în această dimineață, autoritățile au confirmat 223.759 de cazuri de COVID-19, 23.190 de pacienți pierzându-și viața.

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Edi Iordănescu, primele reacții din postura de selecționer: "Am fost susținut de americani"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Final de sezon pentru Ianis Hagi! Mijlocașul, operat la ligamentele încrucișate
ACUM 2 ORE