Mijlocașul celor de la Real Madrid, Eden Hazard, cel care se află pe lista celor 30 de jucători nominalizați la Balonul de Aur. Însă belgianul consideră că nu el îl merită, și nici Cristiano Ronaldo sau Leo Messi, doi dintre favoriții la podium.
L-aș da unui jucător de la Liverpool. Mane, Salah sau Van Dijk îl merită. Dacă Sadio ar fi câștigat Cupa Africii cu Senegal, nici nu mai exista dezbatere. Ar fi fost frumos să-l câștige. Sau Momo (Salah), cel care este unul dintre prietenii mei. Ar fi un lucru bun atât pentru fotbalul african, cât și pentru fotbalul englez

Jurgen Klopp îl vede pe Van Dijk câștigător

Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, în război cu fanii Portugaliei! 70% dintre suporteri au votat împotriva starului lusitan
ACUM 4 MINUTE
Considerat principalul favorit la Balonul de Aur, Van Dijk este văzut ca un câștigător meritoriu de către antrenorul celor de la Liverpool.
Nu știu exact cum funcționează, dar așa văd eu lucrurile. Cel mai bun jucător dintre toți? Acela este Lionel (Messi). Cel mai bun jucător din sezonul trecut? Virgil (Van Dijk). Dar vom vedea
Singurul jurnalist român care votează la Balonul de Aur, Emanuel Roșu, a acordat un interviu pentru Eurosport în care a vorbit despre jucătorii nominalizați.
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
ACUM 3 ORE
Cupa Mondială FIFA
GE-NI-AL! Australienii l-au așteptat pe Messi la poze după ce i-a eliminat de la Cupa Mondială
ACUM 4 ORE