Mijlocașul celor de la Real Madrid, Eden Hazard, cel care se află pe lista celor 30 de jucători nominalizați la Balonul de Aur. Însă belgianul consideră că nu el îl merită, și nici Cristiano Ronaldo sau Leo Messi, doi dintre favoriții la podium.
L-aș da unui jucător de la Liverpool. Mane, Salah sau Van Dijk îl merită. Dacă Sadio ar fi câștigat Cupa Africii cu Senegal, nici nu mai exista dezbatere. Ar fi fost frumos să-l câștige. Sau Momo (Salah), cel care este unul dintre prietenii mei. Ar fi un lucru bun atât pentru fotbalul african, cât și pentru fotbalul englez

Jurgen Klopp îl vede pe Van Dijk câștigător

Premier League
Salah a vorbit în premieră despre interesul Barcelonei pentru el. Anunțul egipteanului
ACUM 8 ORE
Considerat principalul favorit la Balonul de Aur, Van Dijk este văzut ca un câștigător meritoriu de către antrenorul celor de la Liverpool.
Nu știu exact cum funcționează, dar așa văd eu lucrurile. Cel mai bun jucător dintre toți? Acela este Lionel (Messi). Cel mai bun jucător din sezonul trecut? Virgil (Van Dijk). Dar vom vedea
Singurul jurnalist român care votează la Balonul de Aur, Emanuel Roșu, a acordat un interviu pentru Eurosport în care a vorbit despre jucătorii nominalizați.
Ligue 1
Luis Suarez a dezvăluit marea problemă a lui Messi la PSG: "Vorbim zilnic, mereu îmi spune asta"
ACUM 10 ORE
Fotbal
Cotele pentru Balonul de Aur 2022. Un jucător care nu a prins lista de 30 în 2021, printre favoriți
ACUM 11 ORE