În tot scandalul în care Novak Djokovic s-a aflat în ultima lună în Australia, una dintre ultimele persoane la care s-ar fi așteptat să îi ia apărarea a fost Nick Kyrgios. În ultimii ani, Djokovic și Kyrgios nu au avut cea mai bună relație, australianul fiind unul dintre principalii critici din circuit ai numărului 1 mondial.
Acest lucru nu l-a împiedicat însă pe Kyrgios să îi ia apărarea lui Djokovic, atunci când acesta s-a confruntat cu probleme, în încercarea de a intra în Australia. Kyrgios a dezvăluit și că Djokovic l-a contactat, pentru a îl face să înțeleagă poziția australienilor.
"Am vorbit cu Novak, el m-a contactat după ce i-am luat apărarea. Aș fi luat apărarea oricui, dar el m-a contacta, voia doar să înțeleagă ce se petrece în momentul respectiv. Credea că ne vărsăm nervii pe el", a spus Kyrgios pentru emisiunea de radio Kyle and Jackie O.
Premier League
Ralf Rangnick: "Nu-l învinovățesc pe Cristiano Ronaldo, dar ... ". Ce îi reproșează portughezului
ACUM 37 MINUTE
Nick Kyrgios s-a oprit în turul al doilea al probei de simplu de la Australian Open, după ce a fost învins de Daniil Medvedev, dar s-a impus în turneul de dublu, pe care l-a câștigat, alături de conaționalul său, Thanassi Kokkinakis.

Rezumatul finalei de dublu, de la Australian Open! Kyrgios și Kokkinakis, primul lor Grand Slam

Citește și:

Novak Djokovic revine pe teren la Dubai

În ceea ce îl privește pe Novak Djokovic, sârbul va reveni pe terenul de tenis în cadrul turneului ATP 500 de la Dubai. Turneul începe pe 21 februarie, urmând să fie primul turneu al lui Nole în 2021.
Novak Djokovic a fost primit joi de către președintele Serbiei, Aleksandr Vukic, la Belgrad, cel care i-a mulțumit lui Nole pentru faptul că este un ambasador al Serbiei oriunde merge. De asemenea, Djokovic i-a mulțumit șefului statului din Serbia pentru susținerea arătată în timpul scandalului vizei din Australia.
Acesta a cerut răbdare și în ceea ce privește punctul său de vedere referitor la ce s-a întâmplat în Australia, spunând că va detalia totul în curând: "Vă rog să aveți răbdare, în 7-10 zile voi spune ce s-a întâmplat în Australia".
Ligue 1
Efectul telenovelei Mbappe | Leonardo, demis de la PSG
ACUM 4 ORE
Ligue 1
Comunicat dur al Ligii Spaniole de Fotbal după anunțul prelungirii transferului lui Mbappe la PSG!
ACUM 4 ORE