FCSB a învins cu 4-2 pe gruzinii de la Saburtalo și s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League. Nicolae Dică a fost numit acum trei zile pe banca echipei din Berceni și a debutat cu un succes de efect.
FCSB a condus cu 2-0, a fost egalată la 2, pentru ca pe final să mai marcheze de două ori.
"Am mai imbătrânit cinci ani după acest meci, dar important e că ne-am calificat! Întotdeauna am emoții, am mai spus-o, dar sunt emoții constructive. Astea vreau să le transmit și jucătorilor", a declarat Dică.
Serie A
Dennis Man și Valentin Mihăilă au marcat pentru Parma în prima etapă din Serie B
ACUM 9 ORE
A fost foarte mulțumit de evoluția băieților. "Ați văzut o altă atitdine a echipei, cu pressing sus, nu i-am lăsat să construiască. Din păcate la 2-0 ne-am retras și nu trebuia, în loc să facem 3-0, am primit goluri. Dar și la 2-2 am avut încredere, le-am spus băieților că avem timp, că putem să ne calificăm", a punctat Dică.

Cum a ales căpitanul. De ce Florinel Coman!

Dică a remarcat și atmosfera din tribună. "Suporterii au fost minunați. Mă bucură că am reușit să-i facem fericiți. Mă bucur că am făcut această alegere și m-am întors la FCSB", a mai spus el.
Are nevoie de întăriri și a cerut să fie aduși noi jucători. "Ne dorim să aducem jucători, avem nevoie de jucători de la mijloc în sus. Avem jucători de perspectivă, dar avem nevoie și de jucători cu experiență", a transmis Dică.
Apoi el a dezvăluit de ce l-a pus pe Florinel Coman căpitan în acest joc. "Florinel e unul dintre cei mai vechi jucători, am avut o discuție cu el, nu trecea printr-un moment bun. A arătat însă că are caracter, că e un adevărat căpitan. I-am spus că vreau să văd ce face în momentul în care pierde mingea. Și ați văzut, a alergat, s-a zbătut, aștept de la el mereu o astfel de atitudine", a mai transmis Dică.
Fotbal
France Football a publicat lista celor 30 de nominalizați la Balonul de Aur! Messi, marele absent
ACUM 11 ORE
Cupa Mondială FIFA
FIFA a modificat oficial data începerii Campionatului Mondial din Qatar! Argumentul oferit
ACUM 14 ORE