Toni Petrea și-a dat ieri demisia de la FCSB, după ce s-a săturat să fie privit doar o "anexă", fără vreo putere la echipă, dincolo de ciclul săptămânal pe care îl stabilea. Înainte de meciuri, echipa îi era făcută din lojă, iar schimbările și tactica erau dictate tot de oameni fără treabă cu fenomenul.
Cele 4 schimbări efectuate la pauza meciului cu Rapid l-au făcut pe Toni Petrea să înțeleagă ridicolul situației în care a ajuns, astfel că acesta a făcut un gest de onoare și s-a dat la o parte. În locul lui va fi adus alt antrenor "cuminte și ascultător", Nicolae Dică. Doar că acesta dă senzația că va avea un cuvânt de spus în fața conducerii, anunțând câteva schimbări.
"Niciodată nu vor fi 4 schimbări la pauză! Vom vedea, dacă eu voi merge acolo, în timp vom vedea dacă se vor face aceste schimbări", a spus Dică, la Orange Sport.
Romanian Liga I
Rădoi, îngrijorat înainte de meciul cu Hapoel Beer Sheva! Ce l-a nemulțumit în duelul cu CS Mioveni
ACUM 5 MINUTE
O altă modificare pe care Dică o va face după ce va semna cu FCSB va fi să îl folosească pe Octavian Popescu pe alt post. Acesta a fost utilizat cu precădere în ofensivă, dar fostul secund al lui Rădoi de la națională îl vede dând cel mai bun randament în postul de inter. Văzut drept o mare speranță, tânărul internațional a fost de nerecunoscut în ultimele luni, evoluând dezastruos.
"Eu aşa îl văd, inter, în zona centrală", a mai spus Dică.

Panduru îl pune în gardă pe Dică, înainte de revenirea la FCSB

Evident, discursul lui Dică pare ușor naiv, în sensul în care el dă senzația că va putea să își pună în aplicare ideile tehnico-tactice.
La FCSB e dictatură, iar deciziile sunt luate de amatori, astfel că e foarte probabil ca în scurt timp "Dicanio" să se lovească de încăpățânarea și lipsa de profesionalism a celor din conducere.
Basarab Panduru l-a pus în gardă pe fostul internațional, fiind convins că acesta nu va avea libertatea de care are nevoie, ci doar va îmbrăca "haina de A2".
"Faci lucruri pentru un om care te respectă. Când e un om cum trebuie, atunci putem sa facem lucruri importante împreună. Dar când ai oamenii care zic una şi fac alta, atunci nu mai sunt corecte şi nu mai trebuiesc făcute cu oameni din ăştia", a spus Panduru, citat de sursa citată.
În vârstă de 42 de ani, Dică a mai fost la cârma FCSB un an şi jumătate, în perioada iunie 2017 - decembrie 2018. A condus echipa în 81 de partide, având un bilanţ de 46 de victorii, 19 egaluri şi 16 înfrângeri.
Premier League
Ronaldo ar putea rămâne liber de contract! Decizia luată de United după eșecul cu Brentford
ACUM 31 MINUTE
Premier League
Manchester United, statistici rușinoase cu Brentford! "Diavolii" au alergat cu 14 km mai puțin
ACUM 2 ORE