După ce în etapa precedentă din campionatul Cehiei a ratat o ocazie uriașă, Stanciu s-a revanșat în debutul duelului din runda a 29-a. În minutul 14, Stanciu a transformat lovitura liberă obținută de Slavia, ca urmare a unui fault comis de Martin Fillo. Internaționalul român a trimis cu efect din marginea careului, la colțul scurt, direct în vinclul porții. A fost al 4-lea gol înscris de Stanciu în sezonul actual din Cehia, în 24 de apariții.
La numai 3 minute după golul înscris de mijlocașul român, Ostrava a restabilit egalitatea prin Svozil.

Final incendiar în Ostrava - Slavia Praga, după ce Nicolae Stanciu a deschis scorul

Premier League
Hoții i-au spart casa unui jucător de la United în timpul meciului cu Brentford! Familia s-a ascuns
ACUM 37 MINUTE
Jucătorii celor două echipe au luptat din greu pentru fiecare minge, iar intrările dure au fost la ordinea zilei. Per total, arbitrul a acordat 12 cartonașe galbene. Finalul de meci a fost extrem de tensionat. Jirasek, de la gazde, a fost eliminat în minutul 87, pentru cumul de cartonașe galbene. Slavia Praga a reușit să preia din nou conducerea pe tabelă în minutul 90+4, prin Masopust, și părea că va pleca cu cele 3 puncte.
Planurile formației lui Nicolae Stanciu au fost complet date peste cap în următoarele 3 minute. Mai întâi, Tecl a fost eliminat și el după ce a văzut al doilea cartonaș galben, apoi Stronati a restabilit egalitatea la ultima fază a meciului. Stanciu fuseses înlocuit chiar înainte de golul gazdelor.
În urma remizei din această seară, Plzen s-a apropiat la 6 puncte de Slavia Praga, care este lider în campionatul Cehiei.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Tomas Tuchel înaintea derbyului cu Tottenham: "Chelsea este obosită fizic și mental!"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Avem antrenor la echipa națională! Federația Română de Fotbal s-a decis asupra noului selecționer
ACUM 2 ORE