Chiar dacă Southgate a jucat cu rezervele, fotbaliștii Angliei au o valoare incontestabilă, altfel că o remiză ar fi fost un rezultat uriaș pentru tricolori. Băieții lui Rădoi au avut o prestație neașteptat de bună și, chiar dacă au ajuns la 4 înfrângeri la rând, viitorul nu sună atât de rău. De aceeași părere e și Nicolae Stanciu, un fotbalist esențial în angrenajul primei reprezentative.
"O partidă foarte grea, cu o națională puternică. Ne-am creat ocazii de gol, dar din păcate am făcut acele faulturi în careu și am pierdut meciul. Cred că puteam obține mai mult, au fost ocazii mari. La 1-0, Ivan a avut o ocazie de pe 6 metri, când a scos portarul. Se putea mai mult și, din păcate am mai pierdut un meci. Chiar dacă am jucat cu Anglia, suntem supărați", a spus Stanciu la final, pentru ProX.

Stanciu a explicat de ce a refuzat să îngenuncheze în Anglia - România 1-0

Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM 40 MINUTE
Stanciu a refuzat să îngenuncheze la început, în semn de susținere a mișcării #BlackLivesMatter. Decizia lui a fost legată de ceea ce a pățit Slavia Praga în această primăvară, în Europa League, așa cum am anticipat aici.
Echipa din Cehia a procedat la fel cu Arsenal, iar acest lucru a avut legătură cu modul în care UEFA a gestionat situația lui Ondrej Kudela, care a fost acuzat de Glen Kamara, fotbalistul lui Rangers (formație pe care o eliminase anterior), că i-ar fi adresat cuvinte cu caracter rasist. UEFA l-a suspendat pe jucătorul cehilor: inițial provizoriu şi nu a putut juca în turul dublei cu "tunarii". Apoi, forul continental a dat verdictul final: 10 partide de suspendare din cupele europene. Ca atare, Stanciu a rămas fidel hotărârii clubului și a refuzat să îngeuncheze în confruntarea cu Anglia.
"Am făcut același lucruri cu echipa mea, cu Slavia, când am jucat cu Arsenal. Am decis să fac acest lucru pentru colegul meu, pentru că a fost suspendat 10 etape fără nicio probă. Doar că un coleg a zis că ar fi spus acel cuvânt. Așa că am decis să nu mă pun în genunchi. Nu cred că asta e soluția", a explicat Stanciu.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM 2 ORE
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM 8 ORE