După meciul disputat cu Mlada Boleslav, în care Stanciu a reușit o dublă, antrenorul echipei sale, Jindrich Tripiovsky, a sugerat că prezența sa la naționala României îi afectează performanțele de la Slavia.
Stanciu a lămurit acum aceste afirmații și a specificat antrenorul său nu îi interzice prezența la națională.

Explicațiile oferite de Nicolae Stanciu

Serie A
Zlatan Ibrahimovic și-a prelungit contractul cu Milan! Până când va mai juca suedezul pe San Siro
ACUM 38 MINUTE
”Eu mă simt bine la națională. Nu îmi interzice antrenorul. Probabil s-a gândit că în urmă cu câteva luni am avut o perioadă foarte grea în toamna trecută și am explicat că înaintea meciurilor din Champions League, au decis să stăm închiși 3 săptămâni în camera de hotel, mergeam cu autocarul la antrenament și apoi ne întorceam și rămâneam iar închiși în hotel. La națională, același lucru, apoi am avut deplasarea în Islanda.
Dar am stat și departe de familie, soția era însărcinată, și am ratat și calificarea în UCL și calificarea la Euro și s-a dus și Nations League în acea lună și jumătate. Ne bucurăm foarte mult pentru nașterea fetiței, acum sunt mult mai fericit, mult mai liniștiți și cred că asta mă ajută în jocul meu.
Mă bucur că cei de aici au scris frumos despre mine. E important să te bucuri de încrederea pe care ți-o oferă antrenorii și colegii din echipă, care sunt mereu alături de mine. Eu cred că echipa și stilul pe care vrea antrenorul să îl jucăm mi se potrivește la calitățile pe care le am. Mă bucur că am reușit să marchez mai mult, parcă orice minge intră în poartă", a declarat Stanciu pentru DigiSport.
Echipa lui Stanciu, cel care a reușit un gol superb în tur, va juca manșa a doua cu Rangers în optimile Europa League, joi de la 22:00.
Fotbal
Ceferin nu îl iartă pe Agnelli, chiar dacă Super Liga a eșuat: "Poate am fost naiv, dar nu mincinos"
ACUM 2 ORE
Fotbal
Cele două cluburi care ar fi putut câștiga cele mai mari sume în Super Ligă
ACUM 2 ORE