Stanciu a revenit în formă maximă după pauza forțată cauzată de pandemia de coronavirus. În primul meci de la revenire jucat de Slavia Praga, Stanciu a oferit pasa de gol la unicul gol al partidei. Internaționalul român a fost titular în acea partidă și a jucat toate cele 90 de minute.
În meciul care se dispută la această oră cu Jablonec, Stanciu a marcat din penalty în minutul 21. Acesta este al 30-lea meci disputat de Stanciu în acest sezon, el marcând de două ori și contribuind cu șase pase decisive, în toate competițiile.
Nicolae Stanciu și în perioada de pauză. Fostul jucător al celor de la FCSB s-a implicat în strângerea de fonduri pentru salvarea lui Dinamo.
Liga
Benzema a fost jefuit în timpul meciului dintre Real Madrid și Elche! Anunțul presei din Spania
ACUM 39 MINUTE
”Gestul lui față de Dinamo este prea nobil ca să rămână în anonimat, chiar dacă știm că n-a făcut-o pentru a atrage atenția. Este bine educat și nu-i lipsește modestia. Soarta a făcut să ne fie rival. I-am aplaudat golurile date pentru Națională, iar acum aplaudăm gestul acesta parcă inspirat din povestea pascală, unde Cel răstignit se roagă pentru soldații care îl țintuiesc în piroane.
Gestul lui reprezintă și un apel către tot ce înseamnă lumea fotbalului, indiferent de culori, apartenențe, simpatii și rivalități. RESPECT, STANCIULE!”, a scris galeria dinamovistă pe Facebook.
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
ACUM 8 ORE
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
ACUM 8 ORE