„Eu cred că suntem doi jucători complet diferiţi, chiar dacă amândurora ne place să dăm pase finale sau să batem lovituri libere. Ianis poate să joace şi în bandă, eu nu pot. Sigur am putea să fim amândoi pe teren. Am jucat la naţională ultimele meciuri în 4-4-2 ca mijlocaş central, el nu poate juca poziţia aia, deci sigur am putea să fim amândoi pe teren.
Sunt convins că dacă ar juca număr 10 şi eu mijlocaş central, i-aş pasa mult între linii, pentru că ştiu cum e să fii în poziţia asta. Eu cred că ne-am înţelege, dar nu depinde doar de noi”, a declarat Nicolae Stanciu la TelekomSport.
Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi, a declarat anterior că încearcă să găsească o soluție pentru a-i integra pe amândoi pe teren la națională: „Lui Stanciu i-a dat încredere foarte mare antrenorul şi el se pune în slujba echipei, coboară în zona mijlcaşilor centrali defensivi, ia mingi. Îşi face şi treaba defensiv. Noi vom încerca la naţională să-i punem în valoare cât mai bine calitățile. Avem un Stanciu, un Ianis, un Budescu, un Nistor, toți pe aceeaşi poziţie. Trebuie să ne gândim cum putem face să folosim cât mai mulți dintre acești fotbaliști”.
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
ACUM 2 ORE
Nicolae Stanciu a jucat în 37 de meciuri pentru naționala României. El este într-o formă bună de la revenirea fotbalului, reușind o pasă de gol și un gol în cele două meciuri jucate de echipa sa, Slavia Praga.
Fotbal
VIDEO | GOLUL DIN RABONA AL LUI ERIK LAMELA, CEA MAI FRUMOASĂ REUȘITĂ A ANULUI 2021!
ACUM 9 ORE
Fotbal
Prima reacție a lui Lewandowski după ce a primit titlul de cel mai bun fotbalist al lumii în 2021
ACUM 9 ORE