Nicolae Stanciu a reușit câteva prestații impresionante de-a lungul sezonului 2020/21, la capătul căruia a devenit campion al Cehiei cu Slavia Praga. Românul a obținut la finalul stagiunii trecute și două premii individuale, fiind desemnat cel mai bun străin din campionat, dar și favoritul fanilor.
Mijlocașul, cotat de site-ul transfermarkt.com la 7 milioane de euro, le-a atras atenția celor de la Galatasaray, care negociază acum pentru transferul românului.
Turcii sunt dispuși să ofere 4,5 milioane de euro pentru Stanciu, însă, potrivit jurnaliștilor cehi de la ISport, oficialii Slaviei Praga vor cel puțin 5 milioane de euro în schimbul fotbalistului în vârstă de 28 de ani.
Chinese Super League
Primele cuvinte ale lui Nicolae Stanciu pentru fanii lui Wuhan FC! Ce le-a transmis chinezilor
16/02/2022 LA 10:55
Cele două cluburi ar putea ajunge destul de ușor la un acord, ținând cont că diferența dintre cerere și ofertă este de doar 500.000 de euro și că șefii celor de la Galatasaray ar vrea să includă în mutare și anumite bonusuri.

Stanciu, dorit și de arabi

Pe lângă vicecampioana Turciei, și o echipă din zona Golfului îl dorește pe Nicolae Stanciu, care nu ar refuza o plecare din capitala Cehiei. Conform sursei citate, românul este de acord cu ideea de a se muta la Istanbul.
Mijlocașul în vârstă de 28 de ani a ajuns la Slavia Praga în 2019, când cehii le-au plătit celor de la Al Ahli 4 milioane de euro. În sezonul trecut, Stanciu a adunat 45 de apariții în tricoul campioanei Cehiei, reușind 16 goluri și 8 assist-uri.
Fotbal
Mesajul lui Nicolae Stanciu la despărțirea de Slavia Praga! Românul, prezentat la Wuhan FC
15/02/2022 LA 15:06
Fotbal
Reacția lui Nicolae Stanciu după despărțirea de Slavia Praga! "Nu a fost decizia mea"
31/01/2022 LA 09:09