Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Stanciu a fost rugat să facă un top 3 al celor mai buni jucători pe care i-a întâlnit în cariera sa. Total neașteptat, mijlocașul nu a ales vreun fotbalist de la Bayern, Chelsea, Real Madrid sau Barcelona, formații pe care le-a întâlnit în Champions League, ci pe un român, Lucian Sânmărtean.
Coechipier cu acesta la Vaslui, la începutul anilor 2010, Stanciu l-a avut ulterior adversar pe actualul expert Eurosport, înainte ca și acesta să ajungă la FCSB.
"Lucian Sânmărtean, clar pe primul loc! Pe doi vine Messi și pe trei sunt mulți buni. Am jucat în Champions League cu Anderlecht și am fost în grupă cu Bayern și cu PSG, am fost și cu Steaua în Champions League când am jucat cu Chelsea sau play-off cu City. Cred totuși că pe 3 l-aș pune pe Ramos, e unul dintre jucătorii mei favoriți", a spus Stanciu pentru Gazeta Sporturilor.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
ACUM 18 ORE
CITEȘTE ȘI:
ABSOLUT INCREDIBIL: CHINA INTERZICE FOTBALIȘTII TATUAȚI. CE SUNT OBLIGAȚI SĂ FACĂ CEI CARE AU DEJA CORPUL "PICTAT"

Stanciu: "Messi dribla ca Luci, cu eleganță"

În sezonul 2019-2020 al Ligii Campionilor, Slavia Praga, fosta formație a lui Stanciu (a evoluat acolo în perioada 2017-2019), a dat piept cu Barcelona, în grupe. Românul a avut parte de două dueluri cu Messi, dar a rămas cu amintiri frumoase după acele dueluri, formația sa descurcându-se onorabil.
"Mă gândeam și îl vedeam cum driblează trei, patru jucători și cu ce ușurință dă gol... Având în vedere cum jucăm, cum alergăm, cum câștigăm duelurile, mă gândeam că n-o să fie chiar așa. Dar, clar, are un stil de a dribla cum îl avea Luci, cu eleganță. Dar cred că mai mult ne-a visat el. Ne-au bătut la Praga 2-1 cu foarte mult noroc, iar pe Camp Nou am făcut 0-0. Vorbeau atunci că eram a treia echipă, cred, care nu luase gol în Champions League la Barcelona", a mai spus Stanciu.
Stanciu evoluează la Slavia Praga de doi ani și jumătate și a devenit unul dintre cei mai buni jucători din campionatul ceh. Mijlocașul de 28 de ani are 19 goluri în 76 de partide pentru formația din capitala Cehiei.
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19