Fotbal

Nicolae Stanciu, implicat într-un scandal major în Cehia! Ce a scandat împotriva fostei sale echipe

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Nicolae Stanciu, implicat într-un scandar major în Cehia

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
30/06/2020 la 17:04

Nicolae Stanciu a devenit de curând campion cu Slavia Praga în Cehia. Mijlocașul român a scandat împotriva fostei echipe și a fost aspru criticat.

Nicolae Stanciu nu și-a mai încăput în piele de fericire după ce Slavia Praga a câștigat titlul de campioană în Cehia. Bucuria nu a durat prea mult, pentru că mijlocașul român a fost pus la zid în presa din Cehia după ce, la festivitatea de decernare a trofeului, Stanciu nu s-a ferit să scandeze la adresa fostei sale echipe. "Moarte Spartei!" a cântat Stanciu, pe scenă. Reacţia lui vine la numai câteva luni după ce declarase că nu va pleca de la Sparta Praga până să câştige vreun trofeu.

Fotbal

Nicolae Stanciu a anunţat unde va juca în sezonul viitor: "Acolo am avut ceva unic!"

27/06/2020 LA 06:35

- La minutul 2:35, Nicolae Stanciu scandează: "Nico Stanciu, Nico Stanciu, moarte Spartei!" -

"Este foarte urât ce a făcut. Dacă aş fi fost antrenor acolo, l-aş fi dat afară. Nu este frumos ce a făcut. Este vulgar şi nu este un gest normal pentru un jucător de la un club faimos. Chiar nu îmi place", a declarat fostul antrenor Petr Ulicny, conform iSport.

"Nu îmi place deloc, chiar detest acest gest. Dacă este vorba de euforie, atunci este una stupidă. A fost naiv", a reacţionat şi actorul Ondrej Pavelka, fan al Slaviei Praga.

"Stanciu a avut un rol important în cadrul echipei, dar ar trebui să se gândescă care este trecutul lui. Nu a fost uşor pentru fanii Spartei să treacă peste acest transfer. Cred că l-ar ajuta să îşi ceară scuze şi să explice care a fost situaţia", a spus şi Martin Hysky, fost jucător al Slaviei.

Nicolae Stanciu, campion cu Slavia Praga în Cehia

Slavia Praga, echipa pentru care evoluează Nicolae Stanciu, a cucerit al treilea titlu consecutiv în Cehia, după ce s-a impus cu 1-0 împotriva celor de la Viktoria Plzen, în etapa cu numărul 32. Slavia a câștigat duelul cu Plzen, formația aflată pe locul secund, și s-a propulsat pe prima poziție, la 9 puncte față de adversara din această seară. Clubul pentru care evoluează și internaționalul român și-a asigurat trofeul cu 3 etape rămase din sezonul curent, grație avantajului din meciurile directe contra celor de la Plzen: 1-0, 0-0, 1-0.

Stanciu a bifat 35 de apariții în sezonul curent pentru Slavia, în toate competițiile, reușind să înscrie 4 goluri și să ofere 9 assist-uri.Pentru Nicolae Stanciu, acesta este al patrulea titlu de campion al carierei. El şi-a mai adjudecat titlul cu Steaua (2013-2014 şi 2014-2015) şi cu Anderlecht (2016-2017).

Fotbal

Efectul COVID-19 | Stanciu, din Cehia: „Pentru mulți, sunt sigur că nimic nu va mai fi ca înainte”

30/03/2020 LA 13:30
Champions League

Dortmund, Valencia și Chelsea s-au calificat în optimile Champions League. Rezultatele serii

10/12/2019 LA 20:51
Subiecte asemănătoare
FotbalSlavia PrahaNicolae Stanciu
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol