Nicolae Stanciu a făcut sezonul carierei. Mijlocașul român de 27 de ani a fost motorul cehilor de la Slavia, vechea și noua campioană de la Praga. Stanciu a ajuns la 5 titluri de campion în carieră. Doar primele 2 au venit în România, cu FCSB. În 2017, Stanciu a fost campion în Belgia cu Anderlecht, iar ultimele 2 succese au fost în Cehia, cu Slavia Praga.
Pentru evoluțiile sale din acest sezon și performanțele atinse cu Slavia Praga, Nicolae Stanciu a primit două premii individuale. Internaționalul român a fost desemnat cel mai bun jucător străin din campionatul Cehiei. În plus, Stanciu a fost votat favoritul fanilor, o dovadă clară că Stanciu i-a cucerit definitiv pe suporterii cehi.
Romanian Liga I
Mirel Rădoi și-a ales favoriții din Liga 1! + Cine sunt stranierii preferați ai fostului selecționer
25/12/2021 LA 15:43

Nicolae Stanciu, sezon de vis la Slavia Praga

Nicolae Stanciu a evoluat în 45 de meciuri în toate competițiile în acest sezon și a marcat 16 goluri, dintre care 12 doar în campionatul Cehiei. Stanciu este jucătorul din Cehia care a contribuit la cel mai mare număr de goluri (18), având și 6 assist-uri.
Românul a marcat doar în luna martie 8 goluri în 6 meciuri și fost jucătorul care a avut cel mai greu cuvânt de spusîn cursa Slaviei Praga pentru titlu și Cupă. Trupa la care evoluează românul a ajuns până în sferturile Europa League în acest sezon, acolo unde a fost eliminată de Arsenal.
Slavia Praga este fără niciun dubiu echipa momentului în estul Europei. Echipa lui Stanciu domină autoritar campionatul din Cehia pe care l-a cucerit pentru a treia oară consecutiv și a 21-a oară în istorie.Această performanță este dublată de evoluțiile convingătoare din Europa.
Fortuna liga
Nicolae Stanciu, omul meciului în Slavia Praga – Mlada Boleslav 2-0! Mijlocașul, gol și pasă de gol
12/12/2021 LA 20:19
UEFA Europa Conference League
Echipele lui Mitriță și Stanciu continuă în Conference League! Toate rezultatele din ultima etapă
09/12/2021 LA 21:59