Slavia a câștigat duelul cu Plzen, formația aflată pe locul secund, și s-a propulsat pe prima poziție, la 9 puncte față de adversara din această seară. Clubul pentru care evoluează și internaționalul român și-a asigurat trofeul cu 3 etape rămase din sezonul curent, grație avantajului din meciurile directe contra celor de la Plzen: 1-0, 0-0, 1-0.
Stanciu și coechipierii săi au pornit petrecerea chiar pe teren, urmând ca apoi să sărbătorească titlul câștigat alături de fanii lor pe străzile din Praga. Într-un moment de euforie, un coleg l-a pupat pe internaționalul român, spre amuzamentul celorlalți.
Faza amuzantă cu Nicolae Stanciu, la minutul 00:19:
Fotbal
Rezumatul derby-ului Man United - Arsenal! Ronaldo a fost din nou decisiv pentru "Diavoli"
ACUM 5 ORE

Nicolae Stanciu, campion cu Slavia Praga în Cehia

Nicolae Stanciu a fost titular la trupa din Praga în meciul de aseară, fiind schimbat cu 2 minute înainte de final. Sevcik a reușit golul victoriei, după o pasă expediată de Masopust. A fost a 24-a victorie din stagiunea curentă pentru Slavia, care și-a trecut în palmares al 20-lea titlu de campioană din istorie. În urma succesului din campionat, Slavia Praga va evolua și în sezonul următor în UEFA Champions League.
Stanciu a bifat 35 de apariții în sezonul curent pentru Slavia, în toate competițiile, reușind să înscrie 4 goluri și să ofere 9 assist-uri. Mijlocașul român se află la al 9-lea trofeu câștigat de-a lungul carierei.
https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Fotbal
Rezumatul partidei Tottenham - Brentford, câștigată de londonezi cu 2-0
ACUM 6 ORE
Bundesliga
Întorsătură de situație! Borussia Dortmund-Bayern Munchen se va juca cu spectatori
ACUM 6 ORE