Stanciu a trăit clipe minunate în ultima perioadă la Slavia, alături de care a câștigat titlul de campion. În urma evoluțiilor sale excelente din teren, internaționalul român a fost desemnat cel mai bun mijlocaș din campionatul Cehiei, în sezonul 2019/2020.
În ciuda realizărilor fantastice bifate alături de Slavia, Stanciu a mărturisit că a experimentat și momente mai puțin plăcute de-a lungul perioadei sale petrecute în Cehia. Internaționalul nostru a povestit cum un individ i-a amenințat pe el, soția și fratele său pe străzile din Praga.
Stanciu a dezvăluit și mesajul oribil pe care bărbatul i l-a transmis:
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 5 ORE
"Nu mai am niciun prieten la Sparta Praga, țin legătura doar cu Florin Niță. Nu mă deranjează antipatia suporterilor Spartei. Pot rezista chiar și mesajelor pe care le primesc, unele foarte urâte.
Într-o zi, mă plimbam cu soția și fratele meu când un bărbat, fan al Spartei, probabil, a venit la noi amenințător și mi-a strigat: 'Te omor, Stanciu!'. Nu mi-a plăcut deloc. Rivalitatea trebuie să rămână doar pe teren.", a spus Nicolae Stanciu, pentru publicația cehă Sport, citat de Digisport.

Nicolae Stanciu a scandat împotriva Spartei Praga

Anunțul lui Stanciu vine la numai două săptămâni după ce acesta a scandat un mesaj asemănător împotriva Spartei Praga, fosta sa echipă. Mijlocașul român a fost pus la zid în presa din Cehia după ce, la festivitatea de decernare a trofeului, a strigat "Moarte Spartei!" pe scenă.
"Este foarte urât ce a făcut. Dacă aş fi fost antrenor acolo, l-aş fi dat afară. Nu este frumos ce a făcut. Este vulgar şi nu este un gest normal pentru un jucător de la un club faimos. Chiar nu îmi place.", a declarat fostul antrenor Petr Ulicny, conform iSport.
Stanciu a evoluat pentru Sparta timp de un an, în perioada 2018-2019, înainte să plece la Al Ahli, în schimbul a 10 milioane de euro. Mijlocașul român a revenit în Cehia după numai 6 luni, la Slavia Praga, marea rivală a celor de la Sparta.

Nicolae Stanciu, campion în Cehia cu Slavia Praga

În urma succesului din acest sezon, Slavia Praga și-a trecut în palmares al 20-lea titlu de campioană din istorie și va evolua din nou în UEFA Champions League.
Nicolae Stanciu a bifat 40 de apariții în sezonul curent pentru Slavia, în toate competițiile, reușind să înscrie 4 goluri și să ofere 12 assist-uri. Mijlocașul român se află la al 9-lea trofeu câștigat de-a lungul carierei.
https://i.eurosport.com/2020/07/09/2847462.jpg
Premier League
Se schimbă regula amânărilor din Premier League! În ce condiții pot cere echipele amânarea
ACUM 5 ORE
Fotbal
Porto dă afară un jucător din cauza controversei legate de vârsta sa! Are 4 date de naștere
ACUM 10 ORE