Nicolae Stanciu a înscris primul său gol în noul sezon din Cehia. Mijlocașul român a primit o pasă de la Vladimir Coufal în minutul 13 și a trimis un șut splendid de la mare distanță, aterizat în colțul din stânga porții. Stanciu a șutat din prima, mingea a lovit pământul în fața porții și a trecut pe lângă goalkeeper-ul lui Teplice, rămas fără reacție.
Olayinka reușise să deschidă scorul pentru Slavia Praga în minutul 2, după o pasă oferită de Provod. Atacantul campioanei Cehiei a prins un șut din centrul careului, care a fost deviat și l-a învins pe goalkeeper-ul oaspeților.

Stanciu, din nou decisiv pentru Slavia Praga

Fotbal
Ultimul cadou. Povestesa tulburătoare a lui Ake: primul său gol din Ligă, urmat de decesul tatălui
ACUM 22 MINUTE
Înaintea meciului cu Teplice, Slavia Praga acumulase 7 puncte. Trupa lui Stanciu a câștigat primele două partide și a remizat în ultima. Cu o victorie în această seară, campioana Cehiei va urca pe primul loc, cel puțin temporar.
Nicolae Stanciu a devenit o piesă de bază în primul "11" al Slaviei Praga. Românul a contribuit la 16 goluri în stagiunea precedentă: 4 goluri și 12 assist-uri. El a jucat un rol important atât în campionatul intern - unde Slavia a cucerit titlul -, cât și în cupele europene. De amintit este că, pe drumul către grupele UEFA Champions League, Slavia Praga a eliminat CFR Cluj.
Apoi, Slavia s-a duelat cu giganții Barcelona, Inter și Borussia Dortmund, terminând pe ultimul loc în grupă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League, programul etapei a doua

Fotbal
Leonardo, realist după transferul lui Messi: "Voia să rămână la Barcelona şi să-şi încheie cariera"
ACUM 39 MINUTE
Fotbal
Gest oribil făcut de Haaland? "S-a uitat la el, a râs și a plecat. I s-au urcat la cap laudele"
ACUM O ORĂ