Consiliul Director al clubului Politehnica Iași a anunțat că renunță la cuplul Marian Rada - Andrei Cristea, iar miercuri sau joi va ajunge în Copou Nicolo Napoli. Antrenorul italian în vârstă de 59 de ani a antrenat ultima oară la FC U Craiova 1948 a mai lucrat la Iași în perioada 2014 - 2016.
"Am vorbit cu domnul Ambrosie, cu domnul Antohi, m-am decis, vin la Poli. Miercuri seară sau joi sunt la Iași", a spus azi italianul pentru Gazeta Sporturilor. Napoli a mai lucrat în țară la FC U Craiova, Brașov, Astra și Severin.

Nicolo Napoli vine în Copou s-o salveze pe Poli Iași de la retrogradare

Romanian Liga I
Rednic a anulat antrenamentul! Poli Iași se teme că jucătorii au fost infectați de către dinamoviști
18/07/2020 LA 07:38
Poli Iași a pierdut la Pitești, luni, și ocupă ultima poziție în Liga 1. Moldovenii traversează o perioadă foarte dificilă în campionat și au adunat doar 16 puncte după 27 de etape parcurse. În etapa următoare din Liga 1, Poli Iași va avea un duel de foc cu campioana României, CFR Cluj, pe terenul ardelenilor.
Apoi, Poli Iași va primi vizita celor de la Dinamo București, care sunt la rândul lor într-o situație grea. Academica Clinceni va fi apoi următoarea adversară a moldovenilor, iar mai apoi vor primi vizita celor de la FC Hermannstadt.
Romanian Liga I
Mircea Rednic este alesul fanilor-acționari! El va conduce Dinamo din sezonul viitor
11/07/2020 LA 04:22
Romanian Liga I
10 motive pentru care l-am apreciat pe Ionuț Popa
25/06/2020 LA 08:36