9 ianuarie 2016. Hiannick este declarat mort în urma unui accident de mașină, în RD Congo. Fostul fundaș dreapta de la Schalke a fost găsit în viață în Germania, iar autoritățile îl cheamă la proces ca martor împotriva soției care a încasat 350 de mii de euro din asigurarea de viață.
În urmă cu patru ani, foştii colegi l-au plâns, iar subiectul a fost extrem de mediatizat, astfel că pare de neînţeles cum Kamba a putut să reapară fără probleme fără ca acest caz să fie elucidat complet. Varianta lui e cusută cu aţă albă şi pune în discuţie modul în care s-au comportat autorităţile germane de la Ambasada din Kinshasa.
"Kamba susţine că cei alături de care era în vacanţă în Congo, în ianuarie 2016, l-au jefuit. L-au lăsat fără acte, bani şi telefon", notează procuroarea care se ocupă de caz, pentru Bild.
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 6 ORE
Kamba s-a întors în Germania în 2018 Gelsenkirchen, iar acum lucrează ca tehnician chimist la un furnizor de energie. Din câte se pare, Kamba s-a prezentat acum doi ani la ambasada Germaniei de la Kinshasa, capitala RD Congo. El le-a declarat celor de acolo că decesul său a fost o minciună şi a primit viza pentru a se întoarce în Germania.
Procesul în care e citat ca martor va stabili cu exactitate dacă fosta lui soţie s-a folosit de dispariţia lui pentru a încasa banii de asigurări pe cont propriu sau cei doi au au avut un plan împreună. Kamba nu are în acest moment statutul de inculpat, dar poate deveni, în condiţiile în care anchetatorii au început să adune tot mai multe date în legătură cu ciudatul caz.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 7 ORE
Premier League
Preluarea clubului Chelsea. Oferta lui Todd Boehly va fi aprobată de Guvern în următoarele 24 de ore
ACUM 7 ORE