9 ianuarie 2016. Hiannick este declarat mort în urma unui accident de mașină, în RD Congo. Fostul fundaș dreapta de la Schalke a fost găsit în viață în Germania, iar autoritățile îl cheamă la proces ca martor împotriva soției care a încasat 350 de mii de euro din asigurarea de viață.
În urmă cu patru ani, foştii colegi l-au plâns, iar subiectul a fost extrem de mediatizat, astfel că pare de neînţeles cum Kamba a putut să reapară fără probleme fără ca acest caz să fie elucidat complet. Varianta lui e cusută cu aţă albă şi pune în discuţie modul în care s-au comportat autorităţile germane de la Ambasada din Kinshasa.
"Kamba susţine că cei alături de care era în vacanţă în Congo, în ianuarie 2016, l-au jefuit. L-au lăsat fără acte, bani şi telefon", notează procuroarea care se ocupă de caz, pentru Bild.
Premier League
CR7 și-a setat o prioritate după retragere. "Este o modalitate bună de a începe următorul capitol"
ACUM 12 MINUTE
Kamba s-a întors în Germania în 2018 Gelsenkirchen, iar acum lucrează ca tehnician chimist la un furnizor de energie. Din câte se pare, Kamba s-a prezentat acum doi ani la ambasada Germaniei de la Kinshasa, capitala RD Congo. El le-a declarat celor de acolo că decesul său a fost o minciună şi a primit viza pentru a se întoarce în Germania.
Procesul în care e citat ca martor va stabili cu exactitate dacă fosta lui soţie s-a folosit de dispariţia lui pentru a încasa banii de asigurări pe cont propriu sau cei doi au au avut un plan împreună. Kamba nu are în acest moment statutul de inculpat, dar poate deveni, în condiţiile în care anchetatorii au început să adune tot mai multe date în legătură cu ciudatul caz.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ce trebuie să îndrepte Jurgen Klopp după egalul cu Brentford și decizia "ciudată” luată în acest joc
ACUM 2 ORE
Liga
S-a împiedicat și Real Madrid. Carlo Ancelotti a avut însă un remarcat după egalul cu Villarreal
ACUM 3 ORE