Articol scris de Andrei Bobeică
Fostul mare arbitru, Ion Crăciunescu nu a fost de acord cu deciziile lui Marcel Bârsan de la meciul din Gruia și l-a criticat pentru eliminăriile dictate în prima repriză.
"La primul cartonaș galben nu l-am înțeles pe Paul Anton, dar la al doilea cartonaș galben nu văd ce argumente are arbitrul. Ori noi vedem altceva, ori arbitrul vede în altă dimensiune... pentru ce să-i dai?
Cupa Mondială FIFA
"Necunoscuții" care au explodat la Mondial. Valorau foarte puțin, acum marile cluburi se bat pe ei
ACUM 3 MINUTE
A fost un fault de joc, nu a fost un fault periculos, nu a fost o acțiune imprudentă. Dacă ești și arbitru FIFA, trebuie să fie toate criteriile 100% respectate, să fie totul clar pentru toată lumea.
Bejan se duce să dea cu capul în minge, îi trimite mingea în mână din jumătate de metru. Aici este și mai grav! După ce elimini un jucător fără să ai toate circumstanțele, mai vii și cu acest cartonaș roșu, tot pentru Dinamo. Haideți, domnule, nu se poate așa ceva", a spus Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

REPRIZĂ DE COȘMAR PENTRU DINAMO

Câinii au rămas încă din prima repriză cu doi oameni în minus, după eliminările lui Paul Anton și Florin Bejan.
Ambele eliminări au venit după câte 2 cartonașe galbene. Anton a fost eliminat primul în minutul 31, iar Bejan l-a urmat în minutul 37.
Cupa Mondială FIFA
Cel mai tare Campionat Mondial din istorie. Doar CM 1994 se apropie de ce avem în Qatar
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Kaka: "În Brazilia, Ronaldo este doar un grăsan care merge pe stradă!"
ACUM O ORĂ