”O partidă neagră, ne așteptam după meciul din Islanda să intrăm cu altă mentalitate în teren. Mister ne-a spus ce trebuie să facem, dar nu am reușit.
Am pierdut foarte multe mingi, nu-mi pot da seama ce s-a întâmplat. Au fost două meciuri diferite, anul trecut, cu Norvegia, am avut mai mult controlul, acum nu am reușit nimic”, a declarat Mitriță la ProX după înfrângerea categorică în fața Norvegiei.

Norvegia - România 4-0. Așteptările lui Alexandru Mitriță pentru meciul cu Austria


Serie A
Răzvan Marin i-a cucerit pe fanii lui Cagliari! Ce mesaj în italiană a transmis după meciul cu Lazio
ACUM 21 MINUTE
Mister și-a pierdut din încredere, după ce pierzi cu o-4. Trebuie să ne revenim, să vedem ce am greșit, ne așteptă un meci greu cu Austria. Norvegia a avut controlul partidei, când pierzi cu 0-4 nu poți să mai ai încredere”
Nu este ușor să zbori atât de mult, dar am fost bine înaintea meciului cu Islanda. Din această cauză am și vrut să plec de acolo, să fiu aproape de familie și sper, dacă voi mai fi convocat la echipa națională, să joc cât mai bine.
Nu avem ce facem, este foarte dureros pentru toată lumea, pentru toată România, dar nu putem merge la meciul cu Austria să luăm iar trei-patru goluri”, a adăugat Mitriță.
Liga
"Ce Barcelona e asta?". Koeman, AMR 3 zile! Spaniolii anunță că soarta olandezului e pecetluită
ACUM 34 MINUTE
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
ACUM O ORĂ