”O partidă neagră, ne așteptam după meciul din Islanda să intrăm cu altă mentalitate în teren. Mister ne-a spus ce trebuie să facem, dar nu am reușit.
Am pierdut foarte multe mingi, nu-mi pot da seama ce s-a întâmplat. Au fost două meciuri diferite, anul trecut, cu Norvegia, am avut mai mult controlul, acum nu am reușit nimic”, a declarat Mitriță la ProX după înfrângerea categorică în fața Norvegiei.

Norvegia - România 4-0. Așteptările lui Alexandru Mitriță pentru meciul cu Austria


Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Nigeria și Egipt, la braț în faza eliminatorie! Se știu deja trei meciuri din optimi
ACUM 9 MINUTE
Mister și-a pierdut din încredere, după ce pierzi cu o-4. Trebuie să ne revenim, să vedem ce am greșit, ne așteptă un meci greu cu Austria. Norvegia a avut controlul partidei, când pierzi cu 0-4 nu poți să mai ai încredere”
Nu este ușor să zbori atât de mult, dar am fost bine înaintea meciului cu Islanda. Din această cauză am și vrut să plec de acolo, să fiu aproape de familie și sper, dacă voi mai fi convocat la echipa națională, să joc cât mai bine.
Nu avem ce facem, este foarte dureros pentru toată lumea, pentru toată România, dar nu putem merge la meciul cu Austria să luăm iar trei-patru goluri”, a adăugat Mitriță.
Ligue 1
Dorit acum câteva luni de Rapid, a semnat cu campioana Franței
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
Dinamo "respiră" după transferul lui Sorescu! Cum va folosi banii încasați
ACUM 4 ORE