Mirel Rădoi a făcut șapte schimbări în primul ”11” față de înfrângerea din Islanda care ne-a costat calificarea la Euro 2020. Nu îl poate acuza nimeni pe selecționer că nu este dispus să recunoască atunci când greșește jucătorii trimiși în teren, dar înfrângerea categorică de la Oslo ne demonstrează că e posibil să încercăm un stil prea ofensiv pentru capacitățile jucătorilor noștri.
Meciul cu Norvegia a început mult mai bine decât cel de la veciniilor islandezi iar tricolorii au avut chiar șut pe poartă în primele 7 minute, o performanță remarcabilă având în vedere că în partida cu islandezii nu am reușit niciun șut pe spațiul porții în afara penalty-ului.
Cu toate acestea, ”fericirea” a durat puțin: doar cinci minute mai târziu, la prima lor mare ocazie, norvegienii au deschis scorul prin Erling Haaland, cel care a încheiat un contraatac școală care a ieșit în evidență printr-o pasă magistrală a lui Martin Odegaard, jucătorul lui Real Madrid.
Liga Campionilor UEFA
Klopp nu renunță: "Rezervați hotelul pentru finala viitoare!" Ce le-a spus la pauză jucătorilor
ACUM 20 MINUTE
De aici încolo, meciul a curs într-o singură direcție iar cu cinci minute înainte de finalul primei reprize, Sorloth a dublat avantajul gazdelor.

Norvegia - România 4-0. Un meci dezastruos pentru tricolori

Repriza a doua a continuat pe același film: Norvegia în controlul total al partidei, tricolorii incapabili să lege mai mult de două, trei pase. Haaland ne-a predat o adevărată lecție de fotbal, atât prin golul din minutul 64 prin care a făcut 3-0 dar mai ales prin cel din minutul 74, atunci când a pus capăt oricăror speranțe privind o revenire spectaculoasă a noastră.
Haaland a ajuns la cinci goluri în trei meciuri din Liga Națiunilor iar reușita a treia din această seară a fost o frumusețe: norvegianul a trecut ca un tăvălug prin apărarea noastră și a șutat imparabil.
Așadar tricolorii au pierdut al doilea meci din această săptămână și urmează meciul cu Austria, de miercuri de pe Ilie Oană. Însă în acest ritm s-ar putea ca răbdarea fanilor pentru Rădoi să se încheie mult mai rapid decât ne așteptam.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 7 ORE
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 8 ORE