Norvegia - România 4-0 LIVETEXT

Min 90. FLUIER FINAL! România pierde categoric la Oslo.
Min 74. GOL NORVEGIA! Haaland este pur și simplu de neoprit. Tricolorii nu se mai regăsesc, au cedat complet inițiativa. Sperăm doar să evităm un dezastru.
Romanian Liga I
CFR, prima din Liga 1 care debutează în sezonul 2022/23 al cupelor europene! Programul românilor
ACUM 41 MINUTE
Min. 64. GOL NORVEGIA! Haaland face dubla și încheie practic orice speranță de revenire a României.
Min 55. Repriza a doua începe la fel cum s-a încheiat și prima: cu norvegienii în atac. Nordicii au ratat deja două ocazii importante și au trecut doar 10 minute din a doua parte a meciului.
Min. 40. GOL NORVEGIA! Ocaziile se și concretizează. Absolut meritat, nordicii și-au dublat avantajul prin Sorloth!
Min 37. Meciul curge în aceeași direcție. Tricolorii nu pot lega mai mult de 2-3 pase iar norvegienii sunt mereu periculoși. Am pierdut total controlul meciului după golul marcat de Haaland.
Min 30. Încă o ocazie pentru norvegieni! România nu reușește să țină de minge aproape deloc. Nordicii au ratat acum prin Sorloth.
Min 25. Ocazie uriașă a Norvegiei! Erling Haaland a rămas singur cu Tătărușanu dar atacantul norvegian a șutat chiar în Tătărușanu. Nordicii stăpânesc jocul în aceste momente, dinamica s-a schimbat complet față de începutul partidei.
Min 23. Un nou atac superb al Norvegiei. Nu s-a încheiat cu gol, însă jocul combinativ, creativ și plin de dezinvoltură este ceva ce nouă ne lipsește. Nici ieșirea oarecum ezitantă a lui Tătărușanu nu a ajutat.
Min 19. Răzvan Marin execută o lovitură liberă însă trimite mult peste. După golul marcat de norvegieni, partida s-a echilibrat iar nordicii par mereu la o pasă filtrantă a lui Odegaard distanță de un nou gol.
Min 13. GOL NORVEGIA! Degeaba jucăm mai bine pentru că pe Haaland nu îl poate opri nimeni. Un contraatac ca la carte al norvegienilor condus de Odegaard, cel care a trimis o pasă genială la Haaland, ne-a fost fatal. Vârful Borussiei Dortmund nu ratează dintr-o poziție ideală.
Min 12. România a avut singurele două ocazii ale meciului până acum iar jocul tricolorilor este cu siguranță mult mai bun decât ce am văzut un Islanda. Altă atitudine, alt ritm și mai multe idei în ofensivă.
Min 7. România este echipa mai prezentă în jumătatea adversă și tricolorii au reușit chiar deja să șuteze pe poartă, după doar șapte minute. Este o performanță dacă ne gândim la meciul cu Islanda, atunci când n-am avut niciun șut pe spațiul porții în afara penalty-ului.
Min 1. A început partida de la Oslo!

Norvegia - România. Echipele de start

ROMÂNIA: 12. Tătărușanu-cpt. – 6. Manea, 15. Burcă, 3. Toșca, 11. Bancu – 8. Cicâldău, 2. Crețu, 18. Marin – 14. Hagi, 9. Pușcaș, 19. Iancu
Norvegia: 1. Jarstein – 14. Elabdellaoui-cpt., 6. Strandberg, 3. Ajer, 2. Meling – 21. Normann, 15. Berge – 10. Odegaard, 11. Elyounoussi, 23. Haaland – 9. Sorloth.
România vine la meciul cu Norvegia după înfrângerea dureroasă din Islanda. Mai mult, Mirel Rădoi a fost criticat aspru pentru acel rezultat, însă selecționerul este încă la început de drum și beneficiază în continuare de încrederea suporterilor, cel puțin pentru moment.
Cu toate acestea, chiar dacă miza în Liga Națiunilor nu este nici pe departe la fel de mare, un rezultat bun în Norvegia ar îmbunătăți cu siguranță atmosfera de la lot și i-ar aduce lui Rădoi o gură de oxigen după mai multe zile încărcate.

Norvegia - România. Echipele probabile

Printre cele mai întâlnite critici pentru Rădoi a fost faptul că nu a protejat destul apărarea. În Islanda am avut doi fundași centrali noi care au beneficiat doar de susținerea lui Crețu la mijlocul terenului, cel care nu a avut o evoluție excelentă.
Rădoi a schimbat tot trio-ul ofensiv la pauză așadar selecționerului nu îi este frică de schimbări radicale. Ne putem aștepta așadar la un mijloc diferit pentru meciul de la Oslo.
”E clar că vor fi schimbări în echipa de start, din mai multe puncte de vedere: oboseala, călătoria din Islanda, principiile de joc. Va trebui, din punct de vedere mental, să discutăm cu jucătorii și azi. Încă par afectați după meciul cu Islanda și pierderea calificării și normal.
Cred că trebuie să vorbim de forța grupului. Pe asta ne concentrăm și asta trebuie să primeze. Jucătorii au înțeles și au încercat să-și aducă aportul. Știm ce avem de făcut, iar jucătorii vor lua contact azi cu ce vrem la meciul de mâine seară. Dacă reușim să ne reglăm mental, va fi bine. Nu am văzut jucători lipsiți de atitudine. Poate doar puțin timorați”. a declarat chiar Rădoi.
România: Tătărușanu - Hanca, Burcă, Grigore, Camora - R. Marin, Al. Crețu - I. Hagi, N. Stanciu, Al. Maxim - G. Pușcaș
Norvegia: Jarstein - Elabdellaoui, Strandberg, Ajer, Linnes - Elyounoussi, Berge, Normann, J. King - Sorloth, Haaland
Stadion: Ulleval, Oslo
Arbitru: Ivan Kruzliak / Asistenți: Tomas Somolani, Branislav Hancko (toți din Slovacia)

Norvegia - România. Clasamentul grupei României

1. România 4p
2. Austria 3p
3. Norvegia 3p
4. Irlanda de Nord 1p
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 4 ORE