Rezultatele testului COVID efectuat sâmbătă dimineață au sosit, în cantonamentul naționalei de la Radisson Nydalen din Oslo. Este vorba de testarea oficială UEFA pentru partida cu Norvegia. Toți tricolorii și membrii staff-ului naționalei au rezultate negative.
După ratarea calificării la Euro 2020, naționala Romăniei se poate revanșa rapid, în Nations League. La Oslo, Rădoi este sub presiune, dar selecționerul de 39 de ani a găsit discursul perfect înaintea disputei cu Haaland, Odegaaard sau Sorloth.
"Am văzut că deja după doar trei partide mi se cere demisia. Nu știu dacă e cea mai bună idee din moment ce suntem pe primul loc în Liga Națiunilor. Dacă am încerca să creăm profilul antrenorului după fiecare meci, ar însemna să trăim numai la extreme, ceea ce în fotbal nu cred că e cel mai avantajos lucru. E important ce vom face de aici încolo. Avem tendința de a aștepta un eșec sau un semieșec ca să putem să ne luăm de cineva. Poate pur și simplu chiar a fost o zi nefastă pentru toți, și pentru staff, și pentru jucător". a spus Rădoi la conferința de presă din Norvegia.
Premier League
Newcastle e hotărâtă să devină o forță în Anglia. Pe ce jucători ar putea plăti 85 de milioane de €
ACUM 14 MINUTE

Norvegia - România | Antrenamentul oficial a fost mutat

Tricolorii au modificat programul acestei zile funcție de recomandările gazdelor, acceptate de UEFA, astfel că antrenamentul oficial s-a desfășurat în această seară pe Bislett Stadion, și nu pe Ullevaal, arena care va găzdui partida de astăzi. La 10 minute distanță cu autocarul de hotelul naționalei, Bislett Stadion este un complex sportiv dedicat atletismului și rugby-ului cu precădere, și patinajului viteză! Jucătorii lui Mirel Rădoi au înfruntat o ploaie crâncenă, care pare să nu se mai termine, și care pe prognoză are șanse să se domolească abia astăzi, după prânz. Condițiile meteo au fost și principalul motiv al schimbării arenei pentru programul de sâmbătă, din dorința de a proteja gazonul de pe Ullevaal, unde s-a jucat joi și Norvegia-Serbia 1-2.
În ciuda frigului, ploii și întunericului, mai multe voci românești cu strigăte de încurajare au răzbătut pe teren, suporterii noștri care locuiesc în preajma Bislett Stadion. Aceștia au dorit să fie alături, chiar și de la distanță, de echipa națională.
România evoluează astăzi la Oslo de la ora 19:00. După două etape disputate, tricolorii sunt primii în grupă, cu o victorie și un egal. Partida Norvegia - România va fi în format LIVETEXT pe Eurosport.ro.
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
ACUM 2 ORE
Liga
Barcelona primește despăgubiri de la FIFA în urma accidentării lui Araujo! Cât vor lua catalanii
ACUM 3 ORE