Wolf, în vârstă de 38 de ani, s-a născut la Bochum și a jucat pentru TuS Eichilnghofen, Rot-Weiss Barop, Eintracht Dortmund, TuS ISerlhohn, Eintracht Worst și ASC 09 Dortmund. La ultimele două cluburi a fost antrenor-jucător pentru patru sezoane. În 2011, a primit șansa de a se alătura staff-ului de la Borussia Dortmund.
”Jurgen Klopp a schimbat totul pentru mine. Am lucrat împreună șase ani, când am antrenat la U17, U19 și echipa a doua de la Dortmund. Așa poți să înveți foarte multe. Nu doar lucruri tehnice sau metode de antrenamente, dar despre felul în care funcționează un club. Klopp m-a ajutat foarte mult, îi rămân recunoscător pentru asta”, a declarat Wolf pentru presa germană acum câțiva ani.
https://i.eurosport.com/2019/10/02/2688164.jpg
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 4 ORE
Genk va fi prima echipă din afara Germaniei antrenată de Wolf. În Germania, Wolf este comparat cu actualul antrenor de la RB Leipzig, Julian Nalgesmann. Niciunul dintre ei nu a jucat la nivel înalt însă ambii au devenit pasionați de antrenorat de la o vârstă fragedă și pun accent pe statistică și inovație. Lui Wolf îi face plăcere să lucreze cu jucătorii tineri și adoptă un stil de fotbal ofensiv.
Fotbal
CFR Cluj, OUT în "16-imile" Cupei României! CSU Craiova merge în optimi! Rezultatele zilei
ACUM 5 ORE
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 7 ORE