Wolf, în vârstă de 38 de ani, s-a născut la Bochum și a jucat pentru TuS Eichilnghofen, Rot-Weiss Barop, Eintracht Dortmund, TuS ISerlhohn, Eintracht Worst și ASC 09 Dortmund. La ultimele două cluburi a fost antrenor-jucător pentru patru sezoane. În 2011, a primit șansa de a se alătura staff-ului de la Borussia Dortmund.
”Jurgen Klopp a schimbat totul pentru mine. Am lucrat împreună șase ani, când am antrenat la U17, U19 și echipa a doua de la Dortmund. Așa poți să înveți foarte multe. Nu doar lucruri tehnice sau metode de antrenamente, dar despre felul în care funcționează un club. Klopp m-a ajutat foarte mult, îi rămân recunoscător pentru asta”, a declarat Wolf pentru presa germană acum câțiva ani.
https://i.eurosport.com/2019/10/02/2688164.jpg
World Cup Qualification CONMEBOL
Imagini groaznice în Ecuador-Brazilia! Cunha, făcut KO de o intrare criminală a portarului advers
ACUM 5 ORE
Genk va fi prima echipă din afara Germaniei antrenată de Wolf. În Germania, Wolf este comparat cu actualul antrenor de la RB Leipzig, Julian Nalgesmann. Niciunul dintre ei nu a jucat la nivel înalt însă ambii au devenit pasionați de antrenorat de la o vârstă fragedă și pun accent pe statistică și inovație. Lui Wolf îi face plăcere să lucreze cu jucătorii tineri și adoptă un stil de fotbal ofensiv.
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM 6 ORE
Bundesliga
Ce atacant din Premier League urmărește cu atenție Erling Haaland? "E cel mai bun din lume la asta"
ACUM 8 ORE