Conform ultimelor estimări, se aproximează ca stadionul "Giulești" va fi finalizat cu o întârziere de șase luni. "Ghencea" va fi singura arenă disponibilă pentru găzduirea antrenamentelor de la EURO 2020.
"La stadionul Giulești este mai complicată situația din cauza celor patru laturi. Unacu calea ferată și cealaltă cu bulevardul. În zonă mai sunt teatrul, o clădire veche și sala de sport. A fost necesară o incintă de piloni.
Stadionul va fi ridicat în luna mai, dar nu va putea fi utilizat pentru antrenamentele de la EURO 2020. Undeva în octombrie va putea găzdui meciuri.", a declarat Cristi Erbașu.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
IERI LA 07:22
https://i.eurosport.com/2019/10/08/2692400.jpg

Situație mult mai bună pentru stadionul "Ghencea"

Situația este mult mai strălucită în cazul arenei din Ghencea, despre care Erbașu a dezvăluit că va dispune de majoritatea facilităților pentru EURO 2020:
"La Ghencea, aproximativ 85% din partea betonată este terminată. Stadionul va prinde contur în luna februarie. Pentru EURO 2020 vor fi gata terenul, nocturna, sonorizarea, vestiarele și căile de acces. Din păcate, hotelul și restaurantele nu vor putea fi utilizate.", a spus Cristian Erbașu pentru DigiSport.
https://i.eurosport.com/2019/10/08/2692403.jpg

Stadioanele din București s-au scumpit cu 40%

Directorul firmei de construcții care se ocupă de modernizarea stadioanelor din Capitală a vorbit și despre motivele scumpirii acestora cu aproape 40%:
"Cifrele au crescut cu 40% din cauza studiilor de fezabilitate realizate în aceeași perioadă. Execuția stadioanelor se va face la fel, în același interval de timp. Procentul de 30% este reprezentatde inflație, în timp ce 10% sunt cerințele suplimentare dedicate situațiilor din teren.
Au fost găsite foarte multe rețele care nu erau prevăzute în planul stadionului din Giulești, precum și câteva cerințe impuse de UEFA. În plus, și beneficiarii au cerut niște schimbări.", a mai adăugat Erbașu.
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
19/01/2022 LA 07:27
Romanian Liga I
Rapid încearcă lovitura iernii în Liga 1! Giuleștenii vor un jucător cu 25 de selecții la națională
07/01/2022 LA 19:48