PSG, Real Madrid, Manchester City și Bayern Munchen sunt interesate de serviciile lui Gonzalo Sousa de la Racing de AVellaneda, cel supranumit El Talentoso în Argentina, conform AS.
Reprezentanții celor de la PSG urmau să se întâlnească cu cei din conducerea lui Racing săptămâna aceasta pentru a obține un avantaj important în lupta pentru mijlocașul ofensiv de doar 15 ani. Francezii vor să obțină 50% din drepturile jucătorului și să îl lase pe acesta să rămână în Argentina până va împlini 18 ani, în 2023.
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
ACUM 9 MINUTE

Gonzalo Sosa, cel mai căutat puști din Argentina

De cealaltă parte, Real Madrid, Bayern Munchen și Manchester City caută și ele să îi convingă pe cei de la Racing să îl cedeze pe Sosa, cel care se antrenează deja cu echipa mare, dar joacă încă la formația U20 a clubului.
Conform unor surse apropiate fotbalistului, visul lui Sosa este să joace la Real Madrid.
Totuși, Manchester City este dispusă să ofere bani serioși pentru a-și asigura serviciile sale în timp ce Bayern, care a dovedit că este capabilă să crească tineri, rămâne interesată, cu toate că bavarezii nu au pus încă pe masă o ofertă concretă.
Fostul antrenor al Realului, Santiago Solari, a fost cel care l-a adus pe tânăr în atenția madrilenilor, iar formația lui Zidane va trimite în martie scouteri în Argentina pentru a-l urmări.
Fotbal
Cât de greu este să fii antrenor în Premier League? Doar Espirito Santo îl mai salvează pe Nuno
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Un nou transfer pentru CSU Craiova! Echipa lui Reghecampf a adus un mijlocaș croat
ACUM O ORĂ