PSG, Real Madrid, Manchester City și Bayern Munchen sunt interesate de serviciile lui Gonzalo Sousa de la Racing de AVellaneda, cel supranumit El Talentoso în Argentina, conform AS.
Reprezentanții celor de la PSG urmau să se întâlnească cu cei din conducerea lui Racing săptămâna aceasta pentru a obține un avantaj important în lupta pentru mijlocașul ofensiv de doar 15 ani. Francezii vor să obțină 50% din drepturile jucătorului și să îl lase pe acesta să rămână în Argentina până va împlini 18 ani, în 2023.
Liga Campionilor UEFA
Courtois, pregătit să înscrie din penalty în finala Champions League! "Ei știu ce se poate întâmpla"
ACUM 32 MINUTE

Gonzalo Sosa, cel mai căutat puști din Argentina

De cealaltă parte, Real Madrid, Bayern Munchen și Manchester City caută și ele să îi convingă pe cei de la Racing să îl cedeze pe Sosa, cel care se antrenează deja cu echipa mare, dar joacă încă la formația U20 a clubului.
Conform unor surse apropiate fotbalistului, visul lui Sosa este să joace la Real Madrid.
Totuși, Manchester City este dispusă să ofere bani serioși pentru a-și asigura serviciile sale în timp ce Bayern, care a dovedit că este capabilă să crească tineri, rămâne interesată, cu toate că bavarezii nu au pus încă pe masă o ofertă concretă.
Fostul antrenor al Realului, Santiago Solari, a fost cel care l-a adus pe tânăr în atenția madrilenilor, iar formația lui Zidane va trimite în martie scouteri în Argentina pentru a-l urmări.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM 41 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Mane, întrebat ce ar alege între trofeul Champions League și Balonul de Aur. Răspunsul senegalezului
ACUM O ORĂ