articol de Romeo Ene
Cseke Atilla, Ministrul Dezvoltării, a afirmat faptul că pe stadionul ’’Rapid-Giuleşti’’ se va putea juca fotbal la începutul lunii iulie. Cu 4 etape înainte de final, Rapid este pe 2 loc direct promovabil, cu 4 puncte peste Mioveni.
Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
ACUM O ORĂ

14.000 de locuri pentru noua arenă a Rapidului

Cseke Atilla a precizat faptul că arena este în proporţie de 90% finalizată, iar stadionul va avea 14.000 de locuri: ’’Se va derula gazonul, se vor instala scaunele în tribune pentru spectatori, şi vor putea fi reluate în vară competiţiile sportive în stadionul Giuleşti din Capitală.
După instalarea dotărilor vor putea fi reluate activităţile de antrenament şi competiţii sportive. Preconizăm că vom putea preda stadionul la începutul lunii iulie. A fost un prilej de bucurie să vizitez astăzi lucrările arenei Rapid din Bucureşti, o investiţie importantă, în valoare de aproape 165 milioane de lei, finanţată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.’’
’Arena, finalizată în proporţie de 90%, va avea 14.000 de locuri în tribună, va fi conformă cu normele UEFA, şi va putea găzdui astfel competiţii sportive naţionale şi internaţionale. Cu un efort comun, împreună, putem reveni la bucuria de a susţine echipele sportive şi din tribune!", a declarat ministrul Cseke Attila, potrivit Telekom Sport.
Romanian Liga I
Încă un stadion-bijuterie în România! Când ar putea fi inaugurată noua arenă a celor de la Farul
ACUM 2 ORE
UEFA Europa Conference League
Cât a câștigat Istvan Kovacs pentru prezența în finala Conference League
ACUM 3 ORE