Novak Djokovic, numărul 1 mondial, va începe săptămâna viitoare cursa pentru turneul de Grand Slam cu numărul 21 al carierei, fiind la egalitate în acest moment cu marii săi rivali, Rafael Nadal și Roger Federer, toți trei având câte 20 de titluri de Grand Slam.
Pe lângă această performanță, Djokovic poate realiza Grand Slam-ul (câștigarea celor patru turnee de Grand Slam în același an calendaristic), lucru realizat ultima oară de Rod Laver în 1969.
https://i.eurosport.com/2021/08/27/3207639.jpg
Fotbal
VIDEO | GOLUL DIN RABONA AL LUI ERIK LAMELA, CEA MAI FRUMOASĂ REUȘITĂ A ANULUI 2021!
ACUM 15 MINUTE

Djokovic este conștient că ieșirile sale îi aduc un deserviciu

Fanii din New York vor reveni în tribune, după ce ediția din 2020 s-a desfășurat fără spectatori. Tot la acea ediție, Novak Djokovic a fost descalificat după ce în timpul partidei cu Pablo Carreno-Busta a lovit un arbitru de linie. Odată cu revenirea fanilor, Djokovic știe că îi va fi greu să recâștige publicul de la New York și este conștient că ieșirile sale din timpul anumitor partide îl pun într-o lumină proastă.
"Un lucru de care mi-am dat seama este că oamenii nu se simt confortabil cu schimbarea mea ca jucător și ca om. Dar sunt mândru de asta pentru ce este viața dacă nu evoluție? Cu toții încercăm să ne înțelegem în adâncul nostru. Ca jucător profesionist de tenis, ies de unul singur pe teren și sunt nevoit să mă confrunt cu toți demonii mei. Dacă rup o rachetă, urlu sau înjur, nu înseamnă că e ceva ce mi-am propus să fac înainte de meci sau că sunt mândru de acest lucru. Clar nu. Chiar îmi este rușine de aceste lucruri, dar nu îmi este frică să spun: 'Am defecte. Am greșit și, probabil, voi face aceeași greșeală din nou'. Unii oameni mi-au spus 'Ai atâția ani pe teren, ești mai înțelept, mai deștept, mai experimentat. Ar trebui să știi cum să te comporți ca să trimiți un mesaj potrivit pentru copii'. Iar asta este adevărat. Sunt 100% de acord cu asta. Dar nu e posibil pentru mine să fiu mereu așa", a declarat Novak Djokovic pentru NY Times.
Toate meciurile sunt transmise în direct și în exclusivitate pe Eurosport Player, fără reclame sau întreruperi. Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Fotbal
Prima reacție a lui Lewandowski după ce a primit titlul de cel mai bun fotbalist al lumii în 2021
ACUM O ORĂ
Fotbal
Camerun și Burkina Faso merg mai departe, în timp ce Insulele Capului Verde se află în așteptare
ACUM 2 ORE