Absența lui Gică Hagi de la tragerea la sorți pentru grupele Campionatului European din 2020 a atras multe comentarii. Antrenorul celor de la Viitorul a admis acest lucru după partida cu Botoșani de luni seară.
"N-am văzut grupa în care ar putea fi naționala. Nu m-am uitat. România joacă un baraj. Ca să vorbim de Europene... nu știu, nu m-am uitat.
Vi s-a interzis să mă întrebați de ce n-am fost invitat la tragerea la sorți? Da, e adevărat, n-am fost invitat. Dar nici nu era obligatoriu. Fiecare gândește ce vrea, face ce vrea. Întrebați-i pe cei de la Federație de ce nu m-au chemat! Eu sunt la Constanța și muncesc. Nu mă simt afectat, eu mă simt mândru că am jucat pentru România.
Premier League
Manchester United îi caută partener de atac lui Cristiano Ronaldo și a găsit soluția la FC Barcelona
ACUM 20 MINUTE
Pur și simplu n-am fost invitat. Eu voi produce jucători pentru România, asta e menirea mea. Restul contează mai puțin" a spus Gică Hagi după partida de la Botoșani.

Viitorul, înfrângere la Botoșani

Viitorul a făcut un pas greșit important în lupta pentru titlu, fiind învinsă pe un teren dificil, acoperit de zăpadă, în deplasarea de la Botoșani. Ongenda a marcat unicul gol al meciului, din penalty.
A fost greu. A trebuit să ne adaptăm la acest teren dificil. Ne-am adaptat greu în prima repriză. În partea a doua am început să facem ce trebuie. Pe acest teren trebuie să lupți, noi am încercat. Astăzi n-am băgat mingea cum trebuie în careu. Ei au avut puține ocazii, dar noi am fost mai periculoși. Ei au fost mai inspirați
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
ACUM O ORĂ
Premier League
După Super Ligă, fanii englezi pot avea un nou motiv de nemulțumire! Ce vrea să facă Premier League
ACUM O ORĂ