Absența lui Gică Hagi de la tragerea la sorți pentru grupele Campionatului European din 2020 a atras multe comentarii. Antrenorul celor de la Viitorul a admis acest lucru după partida cu Botoșani de luni seară.
"N-am văzut grupa în care ar putea fi naționala. Nu m-am uitat. România joacă un baraj. Ca să vorbim de Europene... nu știu, nu m-am uitat.
Vi s-a interzis să mă întrebați de ce n-am fost invitat la tragerea la sorți? Da, e adevărat, n-am fost invitat. Dar nici nu era obligatoriu. Fiecare gândește ce vrea, face ce vrea. Întrebați-i pe cei de la Federație de ce nu m-au chemat! Eu sunt la Constanța și muncesc. Nu mă simt afectat, eu mă simt mândru că am jucat pentru România.
Liga
Mbappe îi mai dă o lovitură lui Realului! Se implică în deturnarea unui star din drumul către Madrid
ACUM 2 ORE
Pur și simplu n-am fost invitat. Eu voi produce jucători pentru România, asta e menirea mea. Restul contează mai puțin" a spus Gică Hagi după partida de la Botoșani.

Viitorul, înfrângere la Botoșani

Viitorul a făcut un pas greșit important în lupta pentru titlu, fiind învinsă pe un teren dificil, acoperit de zăpadă, în deplasarea de la Botoșani. Ongenda a marcat unicul gol al meciului, din penalty.
A fost greu. A trebuit să ne adaptăm la acest teren dificil. Ne-am adaptat greu în prima repriză. În partea a doua am început să facem ce trebuie. Pe acest teren trebuie să lupți, noi am încercat. Astăzi n-am băgat mingea cum trebuie în careu. Ei au avut puține ocazii, dar noi am fost mai periculoși. Ei au fost mai inspirați
Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM 5 ORE