Jonathas Cristian de Jesus, pe scurt Jonathas, este unul dintre cei mai puternici atacanți din Segunda Division (1,90 metri și 85 de kilograme), însă lupta cu coronavirusul i-a dat mari bătăi de cap fotbalistului născut în Brazilia. Jucătorul celor de la Elche a povestit cât de rău s-a simțit din cauza COVID-19. "Aproape că am leșinat în duș, niciodată nu am simțit o asemenea durere", a mărturisit brazilianul.
Acum mă simt bine, mi-am revenit complet, dar nu știu cum am reușit să trec peste acest virus. Totul a început într-o zi când nu m-am simțit foarte bine, apoi am avut febră. A urmat o durere de cap extrem de puternică, dar nu m-am gândit că aș putea avea coronavirus. Medicul de la club mi-a sugerat să mă testez pentru COVID-19, iar rezultatul a fost pozitiv.
Nu mai puteam să mă antrenez nici măcar acasă, eram foarte slăbit. Într-o zi, aproape că am leșinat în duș. Niciodată nu am avut dureri atât de puternice. De câte zile am început să mă antrenez în casă, abia aștept să revin pe teren.
Premier League
Omul care a câștigat 24 miliarde pe perioada pandemiei bagă 290 de milioane într-o echipă de fotbal
16/04/2020 LA 08:49
Am învățat că nu putem subestima coronavirusul. Sănătatea noastră trebuie să fie pe primul plan, așa că haideți să respectăm toate regulile impuse de autorități | Jonathas Cristian de Jesus, pentru TMW Radio
În vârstă de 31 de ani, atacantul a evoluat, printre altele, de-a lungul carierei la formații precum Cruzeiro, Brescia, Torino, Real Sociedad, Hannover, Corinthians și Elche.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona a revenit de la 0-1 și s-a impus la Elche! Catalanii au marcat o premieră în acest sezon
06/03/2022 LA 17:10
Liga Campionilor UEFA
Dezvăluirea făcută de Benzema lui Mbappe, pe tunelul de la vestiar. Francezii au surprins discuția
16/02/2022 LA 06:16