FCSB a câștigat prima manșă din turul al doilea al UEFA Conference League în fața celor de la Șahtior Karagandy, scor 1-0. Golul victoriei a fost marcat de Andrei Cordea în minutul 38 al partidei cu un șut din afara careului.
"Nu am niciun secret, sunt un băiat muncitor, am zis că vin aici la muncă. Depinde doar de mine, dacă mă voi antrena bine, cred că voi fi un jucător constant. E un sentiment de nedescris să joc în fața unor așa suporteri frumoși. Am avut un feeling foarte bun azi, chiar i-am zis lui Tavi (n.r. Octavian Popescu) că voi marca. În vârstă de 22 de ani, Andrei Cordea a ajuns în această vară la FCSB de la Academica Clinceni.
Sunt un jucător polivalent, pot juca și în stânga și în dreapta. M-am adaptat deja, pot spune, colegii m-au ajutat mult, îi cunoșteam deja pe mulți dintre ei. Visul meu e să cuceresc titlul. Sper să joc cât mai bine, să fiu titular și să marchez", a declarat Andrei Cordea la Pro X.
Fotbal
West Ham - Manchester United 1-2. Jesse Lingard înscrie în minutul 89!
ACUM 27 MINUTE
Returul dintre FCSB și Șahtior Karagandy este programat joia viitoare, în Kazakhstan. Echipa care va obține calificarea în turul 3 preliminar al UEFA Conference League o va înfrunta pe Kolos Kovalikva (Ucraina).
Liga
Rămâne Koeman la Barcelona? Jurnaliștii l-au iritat pe olandez cu întrebările: "Amintiți-vă asta!"
ACUM O ORĂ