Juventus s-a calificat în finala Cupei Italiei după ce a remizat 0-0 acasă în returul semifinalei cu AC Milan. Milan, care a venit la Torino fără nume importante ca Zlatan Ibrahimovic, Samu Castillejo sau Mateo Musacchio, s-a văzut dominată încă din primul minut al partidei. Juventus a venit și ea cu absenții ei, printre care Demiral, Chiellini sau Ramsey, însă acest lucru nu s-a simțit la echipa lui Maurizio Sarri. În momentul în care Gianluigi Buffon primește un șut pe poartă abia în minutul 36, oaspeții nu pot emite mari pretenții.
Un moment decisiv părea să vină în minutul 15. Juventus continua să atace în valuri, iar Andrea Conti a comis un henț evident în careu. Arbitrul nu a văzut, dar VAR nu a iertat. S-a acordat așadar 11 m pentru campioana Italiei. Părea să fie doar o formalitate având în vedere că executantul era Cristiano Ronaldo. Numai că Donnaruma a avut un cuvânt de spus și a deviat mingea în bară. Milan era salvată.

Reacția lui Maurizio Sarri după ce Cristiano Ronaldo a ratat penalty-ul

Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
ACUM 9 ORE
"Probabil că nu este obișnuit să rateze, dar a lovit bara interioară și mingea ar fi putut ajunge oriunde, așa că pot spune că a fost ghinionist. Cu siguranță nu a fos ușor pentru nimeni, după trei luni de pauză, dar să vezi echipele din nou pe teren a fost o mare bucurie. Primele 30 de minute au fost excelente, apoi ritmul a început să scadă. Am fost surprins și mulțumit de determinarea pe care am arătat-o în prima jumătate de oră, când am plimbat atât de bine mingea și am dominat jocul. Am reușit s-o facem chiar și înainte de cartonașul roșu. Partea bună a fost că nu ne-am lăsat adversarul să joace. Vom mai avea nevoie de timp pentru a ne intra în formă 100%", a spus Sarri după meci.
Ronaldo, totuși, a răspuns cu umor după ratarea loviturii de pedeapsă: "Văd mai multe tweeturi despre penaltyul irosit de Ronaldo decât despre primele trei săptămâni de Bundesliga".

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
IERI LA 11:52
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06