Arsenal s-a impus cu 2-1 în derby-ul Nordului Londrei cu Tottenham după reușitele lui Lacazette și Martin Odegaard. Victoria a venit însă fără principalul pericol ofensiv al tunarilor, Pierre Emerick Aubameyang.
Jucătorul din Gabon a fost lăsat pe bancă de Mikel Arteta ca măsură disciplinară. Aubameyang a întârziat la stadion din cauza traficului infernal din Londra iar Arteta are o politică de toleranță zero când vine vorba de punctualitate.
Mai mult, conform presei din Anglia, nu este prima oară când Aubameyang ar fi întârziat. El nu s-ar fi prezentat la un test COVID-19 acum câteva luni, astfel că Arteta a vrut să îl dea ca exemplu. Antrenorul spaniol are așteptări mari de la jucătorii ”veterani” din lot pe care îi consideră un exemplu pentru cei tineri, atât pe teren, cât și în afara lui.
Fotbal
Campioana Europei vs campioana Americii de Sud! UEFA și CONMEBOL au încheiat un nou parteneriat
ACUM 7 MINUTE
Relația dintre Arteta și Aubameyang este una foarte bună, spaniolul fiind principalul motiv pentru care Aubameyang a ales să rămână la Arsenal, însă decizia sa, riscantă în contextul unui meci atât de important, arată că nu este dispus să facă concesii pentru nimeni.

Arteta, despre situația delicată cu Aubameyang

”Am stat de vorbă cu el, totul a fost rezolvat într-un mod pozitiv. Așa că vom merge mai departe”, a declarat Arteta la o conferință de presă.
Întrebat fiind dacă Aubameyang va reveni direct ca titular, Arteta a răspuns: ”Nu, toată lumea trebuie să joace la cel mai înalt nivel pentru a-și câștiga locul în echipă și nu există excepții. Încercăm să fim o echipă cât mai competitivă și să câștigăm meciurile”.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, elogios la adresa lui Guardiola înainte de super-duelul dintre PSG și Manchester City
ACUM 33 MINUTE
Fotbal
Doliu în fotbalul englez! Roger Hunt, legendar fotbalist al lui Liverpool, a murit la 83 de ani
ACUM O ORĂ