Articol scris de Andrei Bobeică
Diego Capel a avut o perioadă foarte bună în LaLiga cât timp a jucat pentru FC Sevilla, iar Real Madrid a fost interesată de transferul său, lucru care nu s-a mai întâmplat și Capel a rămas la Sevilla.

Visul de a juca la Real, spulberat din cauza lui Drenthe

Bundesliga
Un jucător important pleacă de la Bayern! Clubul confirmă despărțirea după 5 sezoane
ACUM 41 MINUTE
"M-au sunat și mi-au spus că, dacă pleacă Drenthe, Real Madrid mă va transfera, dar din cauza circumstanțelor nu a ieșit și am rămas fără să-mi îndeplinesc visul. Am vorbit tot timpul cu Mijatovic, care era atunci directorul sportiv. Mi-a spus că m-au urmărit mult timp și că vor să mă transfere.", a spus Diego Capel pentru canalul de Youtube Idolos.

Diego Capel nu s-a adaptat la academia Barcelonei, La Masia

"Eram foarte tânăr și atașat de familia mea și a a fost o decizie radicală să semnez cu Barcelona și să trăiesc în La Masia. Nu m-am adaptat cum mă așteptam și am hotărât să plec acasă pentru că era ceea ce aveam nevoie cel mai mult. Victor Valdes a avut grijă de mine, am simțit afecțiune din partea tuturor și le-am mulțumit pentru cum m-au tratat. Câțiva ani mai târziu, Barcelona a încercat să mă transfere, dar am decis să stau la Sevilla pentru că așa eram mai aproape de a-mi îndeplini visul. Aici mi-am găsit locul, iar Monchi mi-a spus că Sevilla pariază pe mine, că sunt parte din viitorul clubului și mă vedeau înlocuitorul lui Reyes. Datorită Sevillei sunt cine sunt.", a adăugat Capel pentru sursa citată.

Diego Capel, în probe la Dinamo

Ajuns la 33 de ani, Diego Capel este acum liber de contract, după despărțirea de Birkirkara.
Spaniolul a fost aproape de a semna cu Dinamo în perioada când antrenor era Cosmin Contra. Capel a venit la Dinamo într-o perioadă de probă, dar nu l-a convins pe Contra să-i ofere un contract.
După ratarea transferului la Dinamo, Daniel Stanciu a dezvăluit la Looksport ca Diego Capel a fost propus la Universitatea Cluj.
Diego Capel a câștigat Cupa UEFA de două ori cu Sevilla pentru care a jucat 172 de meciuri, a marcat 11 goluri și a oferit 19 assist-uri.
Premier League
Aubameyang, ignorat de Arteta după ce a fost forțat să se întoarcă de la Cupa Africii
ACUM O ORĂ
Fotbal
Ansu Fati, OUT de la Barcelona până în aprilie! Verdict dur după meciul cu Athletic Bilbao
ACUM 2 ORE