Robert Lewandowski a avut un sezon foarte bun alături de Bayern Munchen. Polonezul a reușit 34 de goluri și 4 assist-uri pentru campioana Germaniei, cu care a câștigat încă o dată titlul în Bundesliga, dar și Campionatul Mondial al Cluburilor.
După încheierea Campionatului European și a Copei America, Lewandowski este pe locul 2 în topul favoriților pentru Balonul de Aur. Fotbalistul a vorbit despre această clasare, spunând că este conștient că Lionel Messi este principalul favorit după ce s-a impus în finala Copei America, obținând primul titlu major alături de echipa națională.
Robert Lewandowski a declarat că nu i-ar părea rău să fie învins de starul argentinian, pe care l-a numit 'cel mai bun din toate timpurile'.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
"După ce s-a întâmplat la Copa America, cred că îmi va fi și mai greu să câștig Balonul de Aur în acest an. Dar nu mă va deranja să-l pierd în fața celui mai bun jucător din toate timpurile", a declarat Lewandowski.

Jorginho, al treilea favorit pentru Balonul de Aur

După finala Euro 2020, jurnaliștii de la Marca au notat că Jorginho este principalul contracandidat al lui Messi la Balonul de Aur. Fotbalistul din naționala Italiei a dat dovadă de modestie și a spus că din punctul său de vedere nu se poate compara cu Messi, Ronaldo sau Neymar.
"Trăim pentru visuri, dar voi fi sincer. Depinde de criteriile care vor fi luate în calcul pentru acordarea trofeului. Dacă vorbim de talent, sunt conștient că nu sunt cel mai bun din lume. În schimb, dacă alegerea se face în funcție de trofee, nimeni nu a câștigat mai multe decât mine în acest sezon.
Cum să mă compar eu cu Messi, Cristiano Ronaldo sau Neymar? Au caracteristici complet diferite față de ale mele, dar, repet, depinde de criterii", a declarat Jorginho, care a fost titular în toate meciurile Italiei de la Euro 2020.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14