În acest moment, există o agitație totală în ceea ce privește situația lui Leo Messi. În cursul acestei dimineți a apărut o informație de ulim moment din Spania, în care se preciza că Barcelona încearcă din nou să negocieze cu cel mai important fotbalist din istoria lor. Însă, cel mai probabil, informația a fost una falsă.
Pe internet au apărut mai multe imagini care vor mai "răsuci încă o dată cuțitul în rana" tuturor suporterilor Barcelonei și demonstrează încă o dată că Messi este istorie pentru clubul catalan. Imaginea argentinianului a fost dată jos deja de pe arena Camp Nou.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19

Leo Messi, tot mai aproape de PSG

Cele mai multe informații din presa internațională precizează că Lionel Messi va fi mai mult ca sigur jucătorul lui PSG. L’Equipe a anunțat astăzi că Messi a ajuns la un acord cu PSG și va ateriza la Paris în cursul zilei de astăzi. După va efectua vizita medicală și va semna un contract pe doi ani, iar miercuri va avea loc conferința de presă în care va fi prezentat oficial.
Jurnalistul Fabrizio Romano, renumit pentru acuratețea informațiilor în materie de transferuri, a anunțat de asemenea aceeași informație.
Urmăriți cele mai recente știri și zvonuri despre transferul lui Leo Messi în liveblogul Eurosport dedicat special pentru acest lucru.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199163.png
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31
Ligue 1
"Meciul cu Real Madrid ne-a ucis!" Mărturisirea unui fotbalist de la PSG după egalul cu Troyes
09/05/2022 LA 07:51