Mathaus a venit din nou cu critici la adresa mijlocașului lui Real Madrid.

Kroos, criticat dur de Matthaus

Legendarul fost fotbalist al Germaniei i-a adus din nou critici lui Toni Kroos.
Romanian Liga I
Balaj a explicat scandările oribile de la petrecerea de titlu a CFR-ului! Cum l-a apărat pe Petrescu
ACUM 3 ORE
"Personal, nu am nimic cu el, dar nu sunt de acord cu modul în care joacă. Am văzut la Campionatul European că nu e vorba doar despre viteza jucătorului, dar și despre minge. Se descurcă bine cu una, două atingeri, dar când lovește mingea pierde din viteză și nu poate câștiga spațiu. Kroos nu mai e de clasă mondială, dispare din joc.", a declarat Matthaus, conform Marca.

TONI KROOS, CRITICAT DUR PENTRU JOCUL SĂU DE LA EURO 2020

Deși a fost unul dintre oamenii de bază ai echipei Germaniei în ultimii 10 ani, totul culminând cu titlul mondial cucerit în 2014, prestația modestă a lui Kroos nu a fost trecută cu vederea în țara sa.
"Nu este nimic personal: îl felicit pe Kroos pentru tot ceea ce a realizat la Real Madrid și la echipa națională. Lasă în urmă performanțe extraordinare, Toni este un jucător grozav și elegant. Dar performanța sa la Campionatul European a fost dezamăgitoare, nu a putut conduce echipa.
Aș fi vrut să văd de la el mai multă dăruire și mai multe pase verticale. Este frumos să vezi un joc de posesie, dar nu este eficient. Au fost prea multe pase în lateral din partea lui Kroos. În plus a abuzat de pase lungi, care ar fi putut fi date și de Ginter sau Hummles. Kroos și-a asumat foarte puțină responsabilitate și i-a lipsit și determinarea. Retragerea sa de la națională a pus capăt oricărei pesrpective pentru viitor.", a scris Matthaus în editorialul său, citat de as.com.
Europa League
Ianis Hagi a recunoscut că e frustrat că nu poate juca în finala Europa League! Mesajul românului
ACUM 3 ORE
Ligue 1
Dovada clară că Mbappe va pleca de la PSG! Decizia de ultimă oră luată de conducerea parizienilor
ACUM 4 ORE