În decembrie 2020, Thomas Tuchel, acum antrenor al lui Chelsea, a vorbit pentru L'Equipe cum a fost dat afară de la PSG.

Tuchel, demis după o discuție de două minute

"A fost foarte surprinzător, întrucât pe 22 decembrie am simţit pentru prima oară că aş putea fi demis. Am avut o conversaţie cu directorul sportiv. Apoi o nouă discuţie înaintea meciului de pe 23 decembrie. Am simţit că poate fi o posibilitate, dar nu mi se părea real.
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM O ORĂ
Noi câştigasem cu 4-0 (cu Strasbourg). Apoi, am avut acea conversaţie definitivă, care nu a durat decât două minute, pentru că nu mai rămânea mare lucru de spus. Apoi, m-am ridicat şi i-am spus că trebuie să rezolve problema şi am plecat. Dar experienţa de la PSG a fost una incredibilă, la un mare club, cu jucători printre cei mai buni din lume", a spus Tuchel pentru sursa citată.
Tuchel a antrenat-o pe PSG din iulie 2018, până în decemrie 2020. Pe banca parizienilor, Thomas Tuchel a câștigat de două ori campionatul, două Supercupe și o Cupă a Franței.
Echipa lui Tuchel, Chelsea. joacă miercuri în sferturile Champions League, pe terenul lui Porto. Neamțul își poate întâlni fosta echipă doar în finala competiției.
Premier League
Lukaku, implicat în lupta împotriva rasismului! "Nu o fac doar pentru mine!" Ce plan are fotbalistul
ACUM O ORĂ
Fotbal
Ronaldo Nazario apără proiectul lui Florentino Perez! "Fanii vor să vadă cele mai tari meciuri!"
ACUM 2 ORE