În decembrie 2020, Thomas Tuchel, acum antrenor al lui Chelsea, a vorbit pentru L'Equipe cum a fost dat afară de la PSG.

Tuchel, demis după o discuție de două minute

"A fost foarte surprinzător, întrucât pe 22 decembrie am simţit pentru prima oară că aş putea fi demis. Am avut o conversaţie cu directorul sportiv. Apoi o nouă discuţie înaintea meciului de pe 23 decembrie. Am simţit că poate fi o posibilitate, dar nu mi se părea real.
Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 2 ORE
Noi câştigasem cu 4-0 (cu Strasbourg). Apoi, am avut acea conversaţie definitivă, care nu a durat decât două minute, pentru că nu mai rămânea mare lucru de spus. Apoi, m-am ridicat şi i-am spus că trebuie să rezolve problema şi am plecat. Dar experienţa de la PSG a fost una incredibilă, la un mare club, cu jucători printre cei mai buni din lume", a spus Tuchel pentru sursa citată.
Tuchel a antrenat-o pe PSG din iulie 2018, până în decemrie 2020. Pe banca parizienilor, Thomas Tuchel a câștigat de două ori campionatul, două Supercupe și o Cupă a Franței.
Echipa lui Tuchel, Chelsea. joacă miercuri în sferturile Champions League, pe terenul lui Porto. Neamțul își poate întâlni fosta echipă doar în finala competiției.
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM 3 ORE