Articol scris de Andrei Bobeică
Spaniolul a povestit într-un interviu cum a fost obligat să facă o poză cu Messi, atunci când avea doar 8 ani. Și nu pentru că ar fi fost timid.

A refuzat poza cu Messi pentru că voia să se joace cu mingea

Fotbal
Newcastle – Tottenham 2-3. Dier a oferit cel mai caraghios autogol al anului în Premier League
ACUM 42 MINUTE
"Aveam 8 ani. Mă jucam fericit cu mingea și cineva, cred că prieten cu tata, a venit și mi-a spus "Hei, Dani, hai aici! Nu o să-ți vină să crezi. O să faci poză cu Leo Messi!".
Aparent, Messi avea un meci amical în Castelldefels. Wow, Messi, nu? Ce copil nu ar fi vrut să facă o poză cu el? Ei bine, eu. Eram ceva de genul, nu, mulțumesc, sunt ok! Voiam să mă joc doar. Era doar o poză, nu? Dar împotriva voinței mele, m-au pus lângă Messi ca să fac poza. Nu voiam să-i spun nimic. Am așteptat să fac poza, apoi m-am întors la joacă, ca și cum eu i-am făcut o favoarea lui.
Dar acum trebuie să spun că sunt fericit că m-au forțat să fac poza pentru că o țin în ramă, în camera mea.", a spus Dani Olmo pentru The Players Tribune.

Dani Olmo, crescut de la Barcelona

Dani Olmo a început fotbalul la juniorii lui Espanyon, după care a fost transferat de către Barcelona. Spaniolul a jucat pentru catalani la echipele de U16 și U18, după care a plecat la Dinamo Zagreb, iar din Croația a ajuns la Leipzig, în Bundesliga.
Spaniolul a jucat până acum 53 de meciuri pentru Leipzig pentru care a marcat 9 goluri și a oferit 12 assist-uri.
Serie B
Mihăilă a strălucit din nou la Parma! Ce note au primit Man și Mihăilă după remiza cu Monza
ACUM O ORĂ
Fotbal
Newcastle – Totteham 1-3. Son înscrie superb din fața porții după o pasă primită de la Kane
ACUM 2 ORE