Lionel Messi a apărut la conferința de presă organizată la stadionul Camp Nou în lacrimi. Argentinianul în vârstă de 34 de ani a fost copleșit de emoții încă de dinainte să vină la microfon. Pe lângă presă și familia sa, la conferința de presă au participat și foștii săi colegi de la Barcelona, dar și antrenorul Ronald Koeman.

"Am făcut tot ce am putut pentru a rămâne"

Cu ochii în lacrimi și în aplauzele celor prezenți, Messi a vorbit despre ce înseamnă pentru el despărțirea de clubul la care a venit încă de când era un copil: "O grămadă de lucruri îmi trec prin cap. Sunt ușor blocat, nu știu ce să zic, nu m-am resemnat încă cu ideea că voi pleca. Am fost aici încă de când eram un copil și acum va urma o schimbare pentru mine, o schimbare dificilă pentru familia mea, dar știu că vom merge mai departe și totul va fi bine. Trebuie să acceptăm ce se întâmplă și să mergem înainte", și-a început Messi conferința.
Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 12 MINUTE
Argentinianul a recunoscut că anul trecut a vrut să părăsească echipa de pe Camp Nou, dar în ultimul an lucrurile s-au schimbat. Acesta a spus că a făcut tot ce a putut pentru a rămâne la Barcelona, dar din cauza problemelor cu La Liga, contractul său nu a putu fi înregistrat: "E clar că am făcut tot posibilul pentru a rămâne. Laporta, clubul, nu au putut să îmi înregistreze contractul din cauza problemelor cu La Liga. Nu știu dacă din partea clubului s-a făcut tot posibilul să rămân, dar știu că eu am făcut tot ce am putut. Anul trecut nu am vrut să mai stau și am spus-o. Acum am vrut să rămân și nu am putut. Aici este casa mea, casa noastră. Am vrut să rămân la Barcelona, acesta a fost planul, iar astăzi trebuie să spun revedere după ce mi-am petrecut toată viața aici", a declarat Lionel Messi la conferința de presă.
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM 16 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM 2 ORE