Împrumutul lui Philippe Coutinho la Bayern Munchen expiră în vară, moment în care se va întoarce la Barcelona. Cu toate aceastea, se pare că formația catalană, pregătită de Quique Setien, n-ar mai avea nevoie de serviciile brazilianului, astfel încât acesta își poate căuta deja alt club. Englezii susțin că oficialii lui Liverpool iau în calcul revenirea lui Coutinho în următoarea perioadă de transferuri, în cazul în care "cormoranii" vor fi dispuși să achite cel puțin 90 de milioane de euro.
Cariera lui Philippe Coutinho a luat o întorsătură neașteptată după transferul la Barcelona. 145 de milioane de euro au plătit catalanii pentru a-l aduce de la Liverpool, devenind cel mai scump jucător din istoria clubului. În vara anului trecut, Coutinho a plecat de la Barca după ce a avut mai multe evoluții sub așteptări. El a fost cedat sub formă de împrumut la Bayern Munchen, clubul german având posibilitatea de a-l transfera definitiv în această vară, în schimbul sumei de 120 milioane de euro. Cu toate acestea, cei de la Bayern nu doresc să plătească această sumă pentru Coutinho, considerată prea mare, deși prestațiile brazilianului în tricoul campioanei Germaniei au fost destul de bune.
"Nu știu nimic despre Coutinho, nu mi-au spus nimic (n.r. oficialii lui Bayern)", a spus Bartomeu, potrivit sport.es.
Liga
Un fost jucător al Barcelonei, declarații sincere: "Nu-mi păsa că eram rezervă! Am devenit milionar"
ACUM 2 ORE

Bartomeu, despre procesul cu Neymar

Neymar a dat din nou în judecată Barcelona, potrivit cotidianului spaniol El Mundo. Atacantul de la PSG, care și-a plătit în august 2017 clauza de reziliere în valoare de 222 de milioane de euro, va solicita clubului din Barcelona 6,5 ​​milioane de euro. Neymar spune că trebuia să fie informat cu privire la situațiile fiscale pe care trebuia să le înfrunte ca persoană fizică pentru contractele semnate în 2013.
Atunci când sumele acestor contracte au fost considerate salarii, impozitarea lui Neymar s-a schimbat și, prin urmare, brazilianul a trebuit să plătească. Potrivit ziarului menționat mai sus, clubul de pe Camp Nou nu este responsabil de plata acestei sume.
"Nu știi niciodată ce se poate întâmpla cu Neymar, nimic nu e planificat. Ne-am obișnuit deja să fim dați în judecată, așteptăm sentința", a mai spus Bartomeu.
Într-un final, președintele catalanilor a vorbit și despre situația lui Messi. Argentinianul nu a mai fost în forma obișnuită în ultimul timp, iar mulți au pus declinul Barcelonei pe seama acestui amănunt. Bartomeu crede că e nedrept ca toată responsabilitatea să cadă pe umerii unui singur jucător, mai ales că vorbim de unul dintre cele mai mari cluburi din lume.
"Messi are o echipă în spate, cu toții suntem responsabili", a concluzionat președintele de pe Camp Nou.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
IERI LA 09:36
Liga
Barcelona i-a găsit deja un înlocuitor lui Dembele! Cine e fotbalistul dorit de Xavi pe Camp Nou
IERI LA 08:33