Argentina a învins Brazilia chiar pe Maracana, la Rio de Janeiro, cu Messi cel mai pun fotbalist al turneului, dar și golgheter și pasator, dar a fost criticat de legenda argentinienilor, Mario Kempes.

"Nu va fi ca Maradona nici dacă câștiga 4 Cupe Mondiale la rând"

Indiferent ce ar face, Leo Messi va fi întotdeauna comparat cu Diego Armando Maradona de fanii fotbalului, inclusiv de argentinieni. Ultimul care a făcut această comparație este Mario Kemepes, fostul câștigător de Cupă Mondială cu naționala Argentinei.
Liga Campionilor UEFA
Ferdinand, deranjat de declarația lui Owen despre Liverpool: "Lipsă de respect față de Real Madrid"
ACUM 14 MINUTE
"Pentru Messi, nenorocirea este că el a fost cel care l-a înlocuit pe Diego Armando Maradona. Iar Diego, cu idolatria pe care a purtat-o în jurul lumii, este foarte greu să-l umbrească. Dacă Messi vrea să fie mai bun decât Maradona...nu o va face, oricât de multe ar realiza, nici dacă ar câștiga patru Cupe Mondiale la rând. Încă nu are titlul de campion mondial. Nu contează cât de mult câștigă, orice câștigă, nu poate fi comparat niciodată cu Diego.", a spus Kempes pentru ESPN Mexico.
Criticile pentru Leo Messi au venit și din partea jurnalistului ESPN Mexico, Alvaro Morales, care îl intervieva pe Kempes.
"Încă o dată, Messi a dispărut. El nu a existat pe Maracana. Argentina ar trebui să îi ofere lui Di María un monument. De aceea, Messi nu ar trebui să celebreze acel titlu. El datorează totul colegilor de echipă pentru că nu a făcut nimic. Chiar și Cristiano, când era accidnetat în finala Euro 2016, a rămas pe bancă dirijându-și echipa. Messi a dispărut total. Cristiano este cel mai bun. Messi are un piept înghețat, vor să-l facă lider, dar asta nu vine din afară, nu este așa", a adăugat și jurnalistul.
Romanian Liga I
Dinamo-U Cluj, ultimul meci pe stadionul Ștefan cel Mare! Lista partidelor epice jucate în "Groapă"
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Real după finala Champions League! "E mai bine așa"
ACUM O ORĂ